Spread the love


Η πανέμορφη Ελληνίδα παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό σε στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης χαλάρωσης σε κέντρο διασκέδασης, και είπε να ταράξει τους θαμώνες με ένα τσιφτετέλι, για να εισπράξει βροχή από γαρύφαλα.

Κάθε φορά που η Ευαγγελία κάνει έξοδο προκαλεί πανικό, αφού είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό.

Έτσι, η παρουσιάστρια βγήκε να διασκεδάσει με την απόλυτη γυναικοπαρέα. Οι φίλες όταν την είδαν να φτάνει στο κέφι την ενθάρρυναν κι έτσι μην μπορώντας να αντισταθεί κούνησε το κορμάκι της, ρίχνοντας ένα τσιφτετέλι που «αναστάτωσε» τον ανδρικό πληθυσμό του νυχτερινού κέντρου.

Μαζί με την Νεσχάν Μουλαζίμ και άλλες φίλες τους πήγαν στο νυχτερινό κέντρο «ΘΕΑ» να διασκεδάσουν και να κάνουν όλους τους θαμώνες άντρες και μη να τις κοιτάξουν, αφού αυτά τα κορίτσια όπου και να πάνε προκαλούν τον θαυμασμό.

Μόλις η Ευαγγελία άρχισε να λικνίζετε στους ρυθμούς του τσιφτετελιού, άρχισαν τα «πανεράκια» να πηγαινοέρχονται και τον λουλουδοπόλεμο προκαλεί «βροχή» πάνω από το κεφάλι της..

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή

Τέλος, δείτε τη στο instagram σε μια πόζα της που κέντρισε το ενδιαφέρον των φίλων της αφού μαζεψε περισσότερα από 6,500 likes.



Spread the love