Spread the love


Γυμνές φωτογραφίες της Eva Braun, της συντρόφου του Αδόλφου Χίτλερ, που δεν είχαν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, ισχυρίζεται πως βρήκε ένας Αυστριακός συλλέκτης, αν και οι ειδικοί σε ιστορικά ζητήματα εμφανίζονται διχασμένοι. Δείτε

Ο 30χρονος Bernard S. που βρήκε τις φωτογραφίες δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild: «Μελέτησα όλες τις φωτογραφίες της Εύας Μπράουν (Eva Braun) που μπόρεσα να βρω. Μπορείτε να δείτε καθαρά ότι είναι εκείνη».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τις φωτογραφίες αγόρασε από ιδιοκτήτη καταστήματος αντικών στο Σάλτσμπουργκ, τον Stefan Kreuzmayr.

«Μια γυναίκα μπήκε στο κατάστημά μου περίπου πριν εννέα χρόνια. Είχε ένα ολόκληρο κουτί με φωτογραφίες. Όλες από κάποιο παλιό σπίτι που κληρονόμησε. Βρήκε τα πράγματα στη σοφίτα και σκέφτηκε ότι μπορεί να επρόκειτο για την Εύα Μπράουν», δήλωσε ο Stefan Kreuzmayr στη γερμανική εφημερίδα.

«Σε μια απομονωμένη ακτή στην λίμνη Βόλφγκανγκ. Αύγουστος 1943», γράφει από πίσω μια φωτογραφία. «Ένα κλικ. Μια υπέροχη μέρα στη Μαύρη Λίμνη», γράφει από πίσω η δεύτερη.

Για την ιστορία, τον Αύγουστο του 1943, όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, η Εύα Μπράουν (Eva Braun) ζούσε σχεδόν αποκλειστικά στην εξοχική κατοικία του Χίλτερ, Berghof. Η μία λίμνη απέχει από αυτό το σπίτι 59 χιλιόμετρα ενώ η δεύτερη 72χλμ.

Δείτε τις φωτογραφίες της;

eva braun eva braun

eva braun eva braun eva braun eva braun eva braun eva braun eva braun eva braun eva braun eva braun eva braun eva braun

Δείτε εδώ: thesun.co.uk



Spread the love