Spread the love


Η 37χρονη Joanna Krupa είναι ένα πανέμορφο μοντέλο, με τεράστια καριέρα, και με πολύ αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις. Αλλά, την έτυχαν οι παπαράτσι στο δρόμο, και τότε ο αέρας την πήρε και την σήκωσε, και μας τα έδειξε όλα. Αυτή όμως έμεινε ατάραχη.

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί, αυτό που συνέβη στην πασίγνωστη μοντέλα Joanna Krupa, όταν την συνάντησαν οι παπαράτσι στο δυτικό Χόλιγουντ να περπατά αμέριμνη την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017.

Τότε ο αέρας θέλοντας να βοηθήσει τους φωτογράφους να τραβήξουν μια πόζα της προκοπής άρχισε να φυσά, έτσι ώστε οι να αποζημιωθούν με τον καλύτερο τρόπο, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Η joanna Krupa ατάραχη, άφησε τους φωτογράφους να τραβούν το εσώρουχό της, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Τώρα, για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Joanna Krupa είναι ένα πολύ γνωστό και καταξιωμένο μοντέλο μισή Πολωνέζα και μισή Αμερικανίδα, που εκτός από τις φωτογραφήσεις και τις πασαρέλες είναι και ηθοποιός. που έχει γεννηθεί στις 23 Απριλίου 1979, και έχει ύψος που δεν ξεπερνάει τα 170 εκατοστά.

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του lifeviews.gr στην πολύ «καυτή» Joanna Krupa (ΦΩΤΟ)

Είναι ένα κορίτσι που έγινε γνωστότερο από την σειρά «Real Housewives» και συνεχίζει να εντυπωσιάζει όπου κι αν εμφανίζεται. Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχει πρόβλημα να δείχνει το στήθος της, και συχνά-πυκνά ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει εξαιρετικό λογαριασμό στο Instagram, που με 2,694 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει κάνει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο followers, και αξίζει να χαλαλίσεις λίγο χρόνο για να δεις τις φωτογραφίες της, αφού αυτή η γυναίκα έχει το τέλειο σώμα.

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές κοπέλες, που αν και πλησιάζει στην 4η δεκαετία της ζωής της εντούτοις το κορμί της και την σεξουαλικότητα που αναβλύζει το ζηλεύουν πολλά κοριτσάκια.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa

H Joanna Krupa απόλαυσε το μπάνιο της στην παραλία του Μαϊάμι την Τετάρτη 12 Απριλίου..

Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa

Δείτε τη Joanna Krupa σε ορισμένες από τις πιο «καυτές» της φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa

Η Joanna Krupa όταν φωτογραφήθηκε για το περιοδικό treats! στο τεύχος #11 του 2016 έκανε όλους να την προσέξουν στα μάτια, αλλά τελικά το στήθος της είναι το πιο δυνατό της σημείο. Δείτε όλο το γυμνό βίντεο στο vimeo.com

Joanna Krupa Joanna Krupa

Δείτε την  Joanna Krupa να απολαμβάνει το μπάνιο της στην παραλία του Μαϊάμι την Τετάρτη 01 Μαρτίου 2017.

Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa

Τέλος, η Joanna Krupa τα έδωσε όλα στην εκπληκτική φωτογράφηση για το Maxim Magazine στο τεύχος που είχε κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο 2016.

Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa



Spread the love