Spread the love


Η Εύα Λάσκαρη είναι ένα κορίτσι που ο χρόνος δεν περνάει από πάνω της, και αυτό το βλέπουμε ότι ποζάρει με bikini στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μας ενθουσιάζει και μας κάνει να νοιώθουμε ακόμα παιδιά.

Η Εύα Λάσκαρη μπορεί να απολαμβάνει τον ήλιο με το μπικίνι αλλά δεν ξεχνά τους διαδικτυακούς της φίλους, γι αυτό και τακτικά του κερνάει όμορφες πόζες της για να εισπράξει τον θαυμασμό των διαδικτυακών της φίλων που την ακολουθούν.

Η Εύα Λάσκαρη δηλώνει ερωτευμένη με τα μπικίνι της και οι θαυμαστές της αναστενάζουν με τα κάλλη της. Έτσι όταν ανεβάζει φωτογραφίες της με πρώτο πλάνο το μπούστο της τότε προκαλεί όχι μόνο τον θαυμασμό αλλά και απανωτά «εγκεφαλικά».

Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που μας ενθουσιάζει, αφού παραμένει έφηβη, αυθόρμητη και δεν φοβάται τον φωτογραφικό φακό, αφού όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες «μια φορά μοντέλο, για πάντα μοντέλο.

Μάλιστα, σε μια παλαιότερη συνέντευξή της είχα αποκαλύψει ότι «οι γονείς μου είχαν πάθει σοκ όταν είδαν την πρώτη σέξι μου φωτογράφιση. Δεν τους το είχα πει. Είχαν πάθει το πρώτο εγκεφαλικό. Και με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει «τι είναι αυτό;». Μου φώναξε, λογικό, ήμουν 16 ετών. Αλλά μετά το συζητήσαμε, είδε ότι ήταν απλά μια φωτογράφιση, και τελείωσε εκεί. Ήρθαν οι επόμενες και εντάξει το συνήθισε», υποστήριξε το πανέμορφο μοντέλο.

Η Εύα Λάσκαρη αποκαλύπτει πως από αυτή τη δουλειά έχει πάρει καλά χρήματα και τα περισσότερα το 2002. «Τα πιο πολλά τα είχα πάρει το 2002. Κάποιες χιλιάδες ευρώ. Ήταν πολύ καλά».

Η Εύα Λάσκαρη ακολούθησε διαφορετική πορεία από τα υπόλοιπα high profile κορίτσια του ελληνικού modeling. Διάλεξε την υποκριτική.

Η Εύα Λάσκαρη είναι η πιο χυμώδης γυναίκα που έχει περάσει ποτέ από τα εξώφυλλα των ανδρικών περιοδικών. Το σώμα της Εύας, αν και φανερώνει ατέλειες για μια γυναίκα που θέλει να κάνει modeling, είναι ακριβώς το σώμα που ονειρεύεται ένας άντρας.

Ότι όταν μπαίνει η Εύα σε έναν χώρο, δεν υπάρχει ούτε ένας άνδρας που να μην γυρίσει το βλέμμα του για να την κοιτάξει. Τα 183 εκατοστά του σώματός της μαζί με το πληθωρικό ντεκολτέ και τα οπίσθια που έκαναν τους εκδότες του Nitro, του MAX, του Maxim και του Playboy να αλληθωρίζουν, είναι ένας συνδυασμός που δύσκολα συναντάς.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της:

Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη

Δείτε ακόμα:

Η Εύα Λάσκαρη βρέχεται και φέρνει τον καύσωνα στην Μύκονο (VIDEO)

Εύα Λάσκαρη: Το τέλειο Ελληνικό μπούστο (ΑΦΙΕΡΩΜΑ)



Spread the love