Spread the love


Με διαφορά η πιο hot εμφάνιση αυτού του καλοκαιριού! Η πληθωρική Άρτεμις Αστεριάδη αποφάσισε να μείνει γυμνόστηθη στη θάλασσα και άφησε άφωνο όλο τον κόσμο! Το απόλυτο τούμπανο…

Είναι μακράν ό,τι πιο «καυτό» έχουμε δει στις παραλίες. ‘Οταν η Άρτεμις Αστεριάδη τα είχε πέταξε όλα από τη μέση και πάνω και προκάλεσε πανικό στην παραλία.

Η καυτή ξανθιά είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και με το απίθανο στρινγκ μαγιό που αποκάλυπτε την αψεγάδιαστη πίσω όψη της.

Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη

Η Άρτεμις Αστεριάδη γεννήθηκε στην Αθήνα κι ασχολείται με το μόντελινγκ από οκτώ χρόνων. Η μαμά της ήταν εκείνη που την πήγε τότε στο γραφείο μιας φίλης της και η Άρτεμις ξεκίνησε να κάνει διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση.

Σε ηλικία 15 ετών συμμετείχε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Αϋπνίες». Στα 16 της τραγουδούσε σε ένα μικρό κέντρο στην Αθήνα. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την εκπομπή της Ελενας Κατρίτση «Αν».

Ξεχώρισε στο τηλεπαιχνίδι-show «Super deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο και στη συνέχεια πήρε μέρος στα τηλεπαιχνίδια «Μεγάλο παζάρι» και «Last passenger». Ενώ έχει συμμετάσχει στο Πρωινό του ANT1 Με την Βίκυ Καγιά, στο τηλεπαιχνίδι του Mega «Η εκδίκηση της ξανθιάς»  με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και στους «Κηπουρούς του Mega».

Η Άρτεμις Αστεριάδη επειδή πήρε στα χέρια της την ζωή της από πολύ μικρή λόγω τις ενασχόλησης της με τον μόντελινγκ παντρεύτηκε 19 ετών, με τον οποίον έχουν χωρίσει, διατηρώντας φιλικές σχέσεις. Οι δυο τους έχουν και  επαγγελματικές σχέσεις, αφού διατηρούν επιχείρηση με solarium.

«Γνώρισαν τον άντρα μου μικρή, στα 19 μου χρόνια παντρευτήκαμε και πριν λίγο διάστημα χωρίσαμε όμως στις επιχειρήσεις συνεχίζουμε να είμαστε μαζί!», είπε αρχικά η νεαρή και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαστε λίγο παραδοσιακοί στην οικογένεια. Ο μπαμπάς μου είναι τσιγγάνος και στα 19 που παντρεύτηκα ήταν αργά. Οι τσιγγάνοι είναι του έρωτα, είναι ρομαντικοί και ξέρουν να αγαπάνε!», είχε δηλώσει στο “Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Με τέτοια κορμάρα τρομερά καυτή και προκλητική είναι κάπως δύσκολο να συμβεί το αντίθετο.

Η sexy Άρτεμις Αστεριάδη, έχει κάνει αναρίθμητες φωτογραφίσεις στην καριέρα της. Όλες σε κάνουν να αναρωτιέσαι από που ξεφύτρωσε τέτοιο πλάσμα. Μια εκρηκτική παρουσία που μας πάει στα αστέρια και ακόμα παραπέρα, με ότι sexy αναρτά στα social media.

Απολαύστε την σε όμορφες κι εντυπωσιακές φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη

Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη  Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη

Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις ΑστεριάδηΆρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη Άρτεμις Αστεριάδη



Spread the love