Spread the love


Ποιος θα το φανταζόταν ότι η υπουργός πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου στο παρελθόν της έχει κάνει γυμνή φωτογράφηση. Αν δεν πιστεύεται τότε δεν έχετε παρά να δείτε τις φωτογραφίες της.

Ήταν η στιγμή που ο πολύ γνωστός Έλληνας φωτογράφος Τάκης Διαμαντόπουλος έπεισε 53 γνωστές γυναίκες από το χώρο της τέχνης να μπουν στον ασπρόμαυρο κόσμο του, και γι αυτό δημιουργήθηκε το «Λευκό Βιβλίο».

Δείτε το βιογραφικό του στη wikipedia.org

Στο άσπρο φόντο κάθε φωτογραφίας κυριαρχεί και μία ξεχωριστή γυναικεία προσωπικότητα: η Ναταλία Δραγούμη, η Λυδία Κονιόρδου, η Αλέκα Παΐζη, η Μαρία Σολωμού, η Αμαλία Μπενέτ, η Αθηνά Μαξίμου, η Μάρα Δεσπύρη, η Ιωάννα Παππά, η Κατερίνα Λέχου, είναι μερικές από τις γυναίκες του θεάτρου, του κινηματογράφου, του χορού και της μόδας που πόζαραν γυμνές.

Ωστόσο δεν πρόκειται για μία προκλητική φωτογράφιση, αλλά για έντονα πορτραίτα που ουσιαστικά αποκαλύπτουν όχι μόνο το σώμα άλλα το χαρακτήρα και το ταμπεραμέντο της κάθε γυναίκας.

Δείτε το site του takisdiamantopoulos.gr

Νέες ή πιό μεγάλες, χαμογελαστές ή μελαγχολικές, σε κίνηση ή ακίνητες οι φίλες του Τάκη Διαμαντόπουλου στάθηκαν απέναντι του και «συνομίλησαν» ώστε να αποτυπωθεί στο φωτογραφικό χαρτί το ξεχωριστό πορτρέτο τους.

Το λεύκωμα με τις φωτογραφίες των 53 γυναικών κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Απολαύστε την Λυδία Κονιόρδου στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Λυδία Κονιόρδου Λυδία Κονιόρδου Λυδία Κονιόρδου Λυδία Κονιόρδου



Spread the love