Spread the love


Τον Μάρτιο του 2016 είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις η κίνηση της Madonna να ξεγυμνώσει επί σκηνής μια 17χρονη κοπέλα. Ο λόγος για την Αυστραλιανή, Ζοζεφίν Γεωργίου, η οποία αν κρίνουμε από το επίθετό της, είναι προφανώς ομογενής.

Τον Μάρτιο του 2016 είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις η κίνηση της Madonna να ξεγυμνώσει επί σκηνής μια 17χρονη κοπέλα. Ο λόγος για την Αυστραλιανή, Ζοζεφίν Γεωργίου, η οποία αν κρίνουμε από το επίθετό της, είναι προφανώς ομογενής.

Το περιστατικό συνέβη στη συναυλία της Madonna την Πέμπτη στο Brisbane. “Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον πωπό και να της κατεβάσεις…» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια για την όμορφη μελαχρινή που ανέβασε στη σκηνή προτού -με μία αστραπιαία κίνηση- ξεγυμνώσει το αριστερό στήθος της.

Η Ζοζεφίν εργάζεται ως μοντέλο και αποθεώθηκε από τη βασίλισσα της ποπ, η οποία αποκάλυψε το στήθος της κοπέλας επί σκηνής! «Είναι ο τύπος της γυναίκας που θες να χτυπήσεις στον κ… και να της τραβήξεις…», είχε πει η Madonna τη στιγμή που κατέβαζε το μπλουζάκι της.

Πολλοί χαρακτήρισαν τη στιγμή εξευτελιστική για μία γυναίκα. Ωστόσο η Ζοζεφίν είχε άλλη γνώμη. «Μόνο εγώ αποφασίζω αν εξευτελίστηκα ή όχι», είπε για το περιστατικό η 17χρονη, η οποία άκουσε τη Μαντόνα να της λέει, ότι της θυμίζει «άγγελο» της Victoria’s Secret.

Κολακευτικά τα λόγια της ποπ σταρ, γι’αυτό και αισθάνθηκε υπερήφανη η Ζοζεφίν. Αλλά μήπως το περιστατικό ήταν στημένο; Η Madonna αρέσκεται σε τέτοιες ακραίες εκδηλώσεις στις περιοδείες της. Δεν ανέβασε άλλωστε κάποιο τροφαντό κορίτσι εκεί πάνω, αλλά μία καλλίγραμμη κοπέλα, η οποία όλως τυχαίως είναι μοντέλο…

Η Γεωργίου να ξέρετε, είναι πολύ ενεργή στο Instagram και αναρτά πολλές φωτογραφίες, ποζάροντας sexy. Την ακολουθούν πάνω από 10.000 followers και έχει πάνω από 206 post.

Μην αποπειραθείτε όμως να της μιλήσετε στα ελληνικά. Προφανώς τα μοναδικά που γνωρίζει είναι το καλημέρα, το καλησπέρα και τη λέξη με τρία “α”που δεν είναι ούτε μπανάνα, ούτε μπαμπάκα, αλλά ούτε μαμάκα.

Δείτε την στο Facebook, και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου  Ζοζεφίν Γεωργίου

Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου Ζοζεφίν Γεωργίου

 



Spread the love