Spread the love


Μαζί με την Mia Khalifa ως συμπαρουσιαστής θα είναι ο All-Star, των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Γκίλμπερτ Αρίνας

 

Μία από τις πιο διάσημες πορνοστάρ, η Μία Κάλιφα, που είχε γίνει πασίγνωστη στον πλανήτη, όταν άρχισε να δέχεται απειλές από τους τζιχαντιστές επειδή σε ένα κλιπ εμφανιζόταν με χιτζάμπ, έγινε γνωστό πως θα αναλάβει αθλητική εκπομπή! Είχε μια εφήμερη αλλά εμφατική καριέρα στην βιομηχανία πορνό, καθώς έγινε το όνομα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Pornhub, πριν αποσυρθεί, μετά από μόλις τρεις μήνες, τον Ιούλιο του 2016.

Η Mia Khalifa γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1993 στη Βηρυτό του Λιβάνου και μετακόμισε με την οικογένειά της στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2000.

Η οικογένειά της είναι καθολική και μεγάλωσε σε αυτή τη θρησκεία, αν και δεν ασκεί πλέον την εξάσκηση.

Έζησε στο Montgomery County, Maryland ως έφηβη και έπαιζε lacrosse στο γυμνάσιο.

Λίγα χρόνια αργότερα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ελ Πάσο με πτυχίο Bachelor στην Ιστορία της Τέχνης.

Τον Φεβρουάριο του 2011, λίγο μετά την ηλικία των 18 ετών, η Mia Khalifa παντρεύτηκε έναν Αμερικανό άνδρα.

Η ίδια εισήλθε στην βιομηχανία πορνογραφικού κινηματογράφου τον Οκτώβριο του 2014.

Εργάστηκε σε μαγαζί με burger, όπου την είδε ένας πελάτης και την ρώτησε αν έχει σκεφτεί ποτέ να εμφανιστεί σε ταινίες πορνό.

Μετά από την επιτυχία της ως πορνοστάρ η μελαχρινή δέχτηκε απειλητικά μηνύματα από τον ISIS, που την προειδοποιούσε ότι θα πάει στην κόλαση.

Φυσικά η Mia διαθέτει και καυτούς λογαριασμούς στα socila media και με εκατομμύρια ακόλουθους. Συγκεκριμένα στο Instagram της ακολουθούν πάνω από 3,2 εκ.

Τώρα θα συμμετάσχει στο talk show “Out of Bounds”, ένα καθημερινό πρόγραμμα, που θα προγραμματιστεί για πρεμιέρα στο κανάλι YouTube Complex News στις 13 Οκτωβρίου. Ο συμπαρουσιαστής της, δεν θα είναι άλλος από το διάσημο πρώην μπασκετμπολίστα και τρεις φορές All-Star του ΝΒΑ, με τη φανέλα των Ουίζαρντς, Γκίλμπερτ Αρίνας.

Η χυμώδης Κάλιφα, σε ερώτηση δημοσιογράφων είπε ότι «δεν μπορεί να περιμένει, για να προσβάλει ένα νέο fanbase», με αυτή την εκπομπή.

«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία από το Complex και για τον Γκίλμπερτ που θα είναι μαζί μου», ανέφερε η γεννημένη στον Λίβανο.

Οι παραγωγοί δήλωσαν ότι η έννοια του Out of Bounds πρέπει να είναι «το τμήμα των σχολίων στην πραγματική ζωή» και η Κάλιφα περιγράφει την ευκαιρία ως «όλα όσα ήθελε».

Η Κάλιφα ισχυρίζεται ότι οι ημέρες της ως πορνοστάρ είναι τώρα παρελθόν.

«Φαντάζομαι ότι ήταν φάση που έκανα την επανάστασή μου, δεν ήταν πραγματικά για μένα. Κάπως έγινα πιο έξυπνη και προσπάθησα να αποστασιοποιηθώ από αυτό», είπε.

Δείτε την στο Facebook το Twitter και το Instagram

Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa  Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa Mia Khalifa

 



Spread the love