Spread the love


Το ταξίδι με αεροπλάνο κάποτε είχε μια αίγλη, αλλά τις τελευταίες δεκαετίες είναι κι αυτό ένα απλό μέσο μαζικής μεταφοράς, ειδικά με την επέλαση των εταιριών χαμηλών ναύλων. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για να φερόμαστε μέσα στο αεροπλάνο σαν στο σπίτι μας! Ευτυχώς που υπάρχει το Passenger Shaming.

Ένα από τα τελευταία ιντερνετικά trend ονομάζετι Passenger Shaming λέγεται ένκαι έχει ως στόχο να αποκαλύψει τους χειρότερους επιβάτες αεροπλάνων. Μιλάμε για πραγματικά γίδια που χρησιμοποιούν τον χώρο (τον ελάχιστο που έχουν στη διάθεση τους) σαν ένα συνδυασμό σκουπιδοτενεκέ, τουαλέτας, κρεβατοκάμαρας και μπάνιου!

Άλλοι γδύνονται για να κοιμηθούν, άλλοι κόβουν τα νύχια των ποδιών τους (!!!), άλλοι ακουμπάνε τα πόδια τους όπου βρουν και πάντα σε κοινή θέα, άλλοι πετάνε σκουπίδια στο πάτωμα. Δεν μιλάμε βέβαια για τις τουαλέτες του αεροπλάνου όπου εκεί γίνεται χαμός.

Εμείς μαζέψαμε μερικές φωτογραφίες από απίστευτες καταστάσεις που δικαιολογημένα κάνουν έξαλλους τους άλλους επιβάτες και βέβαια θα “κουρδίζουν” απίστευτα τις αεροσυνοδούς και το προσωπικό καθαριότητας. Κι όμως, οι άνθρωποι που φέρονται έτσι ζουν ανάμεσα μας. Κάτι όχι παράξενο, καθώς αυτός που θα αδειάσει το τασάκι του αυτοκινήτου στο δρόμο, θα πετάξει τα σκουπίδια δίπλα και όχι μέσα στον κάδο, που τη μπανιέρα του την χρησιμοποιεί για να κρεμά τα μισοπλυμένα ρούχα του και όχι για να κάνει μπάνιο, μέσα σε ένα αεροπλάνο θα βγάλει τον εαυτό του!

Αν τύχεται δίπλα σε κάποιον με τέτοια συμπεριφορά, μην τον αφήσετε να του περάσει. Κάντε του την παρατήρηση που του αξίζει, βγάλτε τον φωτογραφία και βέβαια ανεβάστε την, είτε στο facebook είτε στο instagram.



Spread the love