Spread the love


Είναι personal trainer, όμως οι αναλογίες της και οι αναρτήσεις της την έχουν κάνει ένα από τα πιο διάσημα κορίτσια του Instagram με πάνω από 4,7 εκατομμύρια followers. Δεν έχει κλείσει ακόμα τα 24 χρόνια της και είναι αρκετά διάσημη για το κορμί της.

Η Katya Elise Henry έχει γεννήθηκε το 1994 στην Μινεάπολη, αλλά πλέον ζει και εργάζεται ως personal trainer και fitness model στο Μαϊάμι οπού εκεί ο ήλιο λάμπει όλους του μήνες του χρόνου, και γι αυτό παζάρι σχεδόν καθημερινά με το μαγιό της.

Η Katya είναι ένα μελαχρινός πειρασμός και φτιάχνει οπαδούς, όχι θαυμαστές. Δείτε τις φωτογραφίες της και θα καταλάβετε.

Για να έχετε όμως μια πιο πλήρη εικόνα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Katya έχει δύο μεγαλύτερες αδελφές, και η ομορφιά της βασίζεται στο είναι μιγάδα (μισή μαύρη, και μισή λευκή), αφού κρατάει και λίγο από Ρωσία.

Η Katya ξεχώρισε από το γυμνάσιο, και αργότερα στην ακαδημαϊκή της καριέρα, όταν είχε τις πιο θετικές εμπειρίες όταν ήταν μαζορέτα.

Όταν σταμάτησε από τις μαζορέτες, άρχισε να παρατηρεί ότι έχασε το γυμνασμένο της κορμί. Η Katya άρχισε να πηγαίνει στο γυμναστήριο με τη μαμά της, και ανέβαζε βίντεο από τις προπονήσεις της στο Instagram.

Έτσι, άρχισε να κερδίζει πολλούς followers, και από τον Νοέμβριο του 2017 έχει πάνω από 4 εκατομμύρια οπαδούς που την ακολουθούν στο λογαριασμό της..

Επιπλέον, η Katya έχει 156 χιλιάδες οπαδούς στο Twitter και πάνω από 120,015 χιλιάδες οπαδούς στο YouTube.

Θα πρέπει ακόμα να αναφέρουμε ότι πριν γίνει μια εντυπωσιακή προσωπικότητα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, η Katya εργαζόταν με πλήρη απασχόληση ως νταντά.

Αποφεύγει να καταναλώνει προϊόντα κρέατος και δηλώνει χορτοφάγος. Η Katya προσφέρει προγράμματα προπόνησης σε πελάτες, με πιο δημοφιλή της πρόταση το πρόγραμμα 8 εβδομάδων για τέλειο σμιλευμένο κορμί.

Στον ελεύθερο χρόνο της, η Katya απολαμβάνει την παραλία και να απολαμβάνει τις βόλτες με τους φίλους της και να ανεβάζει κολασμένες» φωτογραφίες της στο Instagram. Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Katya έχει επτά τατουάζ πάνω στο κορμί της, και γι αυτό αισθάνεται ευτυχισμένη.

Δείτε τη στο Twitter  και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love