Spread the love


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το πρωί της Κυριακής λόγω του ποδηλατικού αγώνα αντοχής «Attica Race».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το πρωί της Κυριακής λόγω του ποδηλατικού αγώνα αντοχής «Attica Race».

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί, κατά τις ώρες 09.30 έως 13.30 προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους των δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, ως εξής:

Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) μέχρι την Λεωφ. Καλυβίων.

Παραλιακή Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από το 39,5ο χλμ. (Λαγονήσι) μέχρι το 52ο χλμ. (Ανάβυσσος), ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Σούνιο.

Παραλιακή Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από το 52ο χλμ. (Ανάβυσσος) μέχρι το 72ο χλμ. (Σούνιο), ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Σούνιο.

Δείτε το site των Παλαίμαχων Αθλητών Ποδηλασίας

Δείτε το site της Αστυνομίας

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στη Συγγρού λόγω διαμαρτυρίας σήμερα

Τεράστιο είναι το μποτιλιάρισμα που έχει σημειωθεί στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού καθώς υπάλληλοι της Εθνικής Ασφαλιστικής στο πλαίσιο διαμαρτυρίας τους βγήκαν στο οδόστρωμα προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ οι εργαζόμενοι άφησαν κάποια στιγμή την αριστερή λωρίδα ανοιχτή ώστε να διέρχονται τα οχήματα, ωστόσο φαίνεται πως την ξαναέκλεισαν.

Η κυκλοφορία είναι αυξημένη και στο παραλιακό μέτωπο στο Φάληρο καθώς η αστυνομία αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο σε όσους οδηγούς έρχονται από τον Πειραιά μέσω της παραλιακής για να μπουν στη Συγγρού με κατεύθυνση την Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντολή αυτή δόθηκε γιατί η Συγγρού είχε μποτιλιαριστεί σε τόσο μεγάλο βαθμό και δεν ήθελε να την επιβαρύνει περαιτέρω.



Spread the love