Spread the love


Ένα γαϊδουράκι στεκόταν μπροστά σε ένα ΑΤΜ και περίμενε με την παροιμιώδη υπομονή του το αφεντικό του

Ένα αλλόκοτο θέαμα, που αν μη τι άλλο τους έκανε να χαμογελάσουν, αντίκρισαν όσοι περνούσαν το πρωί της Πέμπτης από το κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Ένα γαϊδουράκι στεκόταν μπροστά σε ένα ΑΤΜ και περίμενε με την παροιμιώδη υπομονή του το αφεντικό του, που προφανώς το είχε αφήσει εκεί ώσπου να τελειώσει κάποια δουλειά που είχε στην περιοχή.

Το γαϊδουράκι απαθανατίστηκε από μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι το τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Κάποιο σχολίασαν χαριτολογώντας ότι το γαϊδουράκι σταμάτησε για να κάνει ανάληψη από το ATM.

 

Γάιδαρο… μπροστά στη Βουλή έφεραν οι ένστολοι το 2016

Έναν γάιδαρο έφεραν μπροστά στη Βουλή οι ένστολοι, κατά τη διάρκεια της πορείας που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας, αντιδρώντας στο σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο γάιδαρος ταξίδεψε στην Αθήνα μέσα σε ένα φορτηγάκι. Ωστόσο, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση των ένστολων έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο, το ζώο είχε εγκλωβιστεί λόγω της κίνησης επί της Ακαδημίας.

Έτσι, τα άτομα που μετάφεραν το ζώο αποφάσισαν να σταθμεύσουν το όχημά τους λίγο πριν τη Βουλή και αφού κατέβασαν τον γάιδαρο από το φορτηγάκι, του έβαλαν μια αφίσα με τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ και τα πρόσωπα των κ.κ. Τσίπρα, Κατρούγκαλου και Τόσκα, στην οποία αναγραφόταν: «Κύριοι, η γαϊδουρινή υπομονή μας έχει τελειώσει».

Στη συνέχεια μετέφεραν το ζώο με σχοινί και περνώντας ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, προσπάθησαν να φτάσουν στη Βουλή. Ωστόσο, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Κανάρη αστυνομικοί είχαν κλείσει τον δρόμο και δεν τους επέτρεψαν να περάσουν.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να τους μεταπείσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι γύρισαν πίσω στο φορτηγάκι τους. Όμως, ο γάιδαρος αρνούνταν να μπει πάλι μέσα σε αυτό και χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα και πολλές προσπάθειες μέχρι να καταφέρουν να του αλλάξουν γνώμη.



Spread the love