Spread the love


Τι κοινό έχουν, η Γιουν τσιν Χε από την Κορέα και ο Αντριου από τα νησιά του Σολωμόντα, η Κρις από την Σουηδία, η Βίσια από την Ινδία, μία παρέα φοιτητών από το Περού και την Ισπανία; Όλοι τους είχαν ως αγαπημένο και φετινό προορισμό την Ελλάδα.

 

Ο πολιτισμός, ο ήλιος, το φαγητό, η μουσική και τα υπέροχα νησιά μας, όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσαν, είναι οι λόγοι που επισκέφτηκαν τη χώρα μας. Άτομα από όλο τον πλανήτη με διαφορετικά ήθη και έθιμα, κουλτούρα καθώς και εθνικότητα έχουν έναν κοινό παρονομαστή, την Ελλάδα.

Παρά την οικονομική κρίση που βιώνουμε τα τελευταία, όπως αποδεικνύεται από τα «λόγια» των ανθρώπων, αλλά και από τα μέχρι στιγμής επίσημα στοιχεία τουριστικής κίνησης «αλλά και τα οικονομικά στοιχεία των αγορών μας στο εξωτερικό, δείχνουν μια ανοδική τάση για το 2017 που μας επιτρέπουν να εκτιμήσουμε ότι οι διεθνείς αφίξεις θα υπερβούν τα 26 εκατ. από 24,8 εκατ. το 2016, με τις συνολικές αφίξεις για το 2017 να αναμένονται  να υπερβούν τα 28,5 εκατομμύρια».

Η Κρις από την Σουηδία, η Μαλίσια από τον Καναδά, ο Βίσια από την Ινδία, η Ρέιτσελ από την Ιρλανδία, μία παρέα φοιτητών από το Περού και την Ισπανία, η Γιουν τσιν Χε από την Κορέα και ο Αντριου από τα νησιά του Σολωμόντα, δήλωσαν στο iefimerida, ότι ο καιρός, ο αρχαίος πολιτισμός, αλλά και οι άνθρωποι τους «τράβηξαν» κοντά μας.

Οι όμορφες παραλίες των νησιών μας και το ατελείωτο πάρτι έκανε μία παρέα φοιτητών από το Περού και την Ισπανία να μας λατρέψουν.

Η Κρις από τη Σουηδία εκτός των άλλων, έρχεται στην Ελλάδα για να φωτογραφίζει τα αρχαία και τα όμορφα τοπία που διαθέτει η χώρα μας.

Η 22χρονη Μαλίσσια από τον Καναδά έκανε πραγματικότητα ένα από τα όνειρα της. Να δει από κοντά τον Παρθενώνα και την Αρχαία Επίδαυρο καθώς στην χώρα της σπουδάζει «αρχαίο ελληνικό θέατρο».

Ο Αντριου από τα νησιά του Σωλομόντα, αποβιβάστηκε στα ελληνικά νησιά, μαζί με το τον κολλητό του Τζακ, για να κολυμπήσουν στα κρύα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου.

Η Γιουν τσιν Χε μαζί με τον φίλο της Λι, δηλώνουν ταξιδιώτες, με αγαπημένο προορισμό φυσικά την Αθήνα. Παρά το έτος της ηλικίας τους (25), ήρθαν στη χώρα μας για τρίτη φορά. Σύνθημά τους I Love Greece!

O Βίσια βρίσκει πολλά κοινά στοιχεία με την Ινδία. Είναι κάτι που τον χαροποιεί. Όπως ανέφερε ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή ένιωσε οικεία με την Ελλάδα.

Ο λόγοι που επέλεξε τη χώρα μας η νεαρή Ιρλανδή Ρέιτσελ είναι ο καιρός, αλλά κυρίως η ιστορία της Ελλάδος. Έχω πολλά να διδαχθώ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να μάθω. Η ιστορία της Ελλάδας είναι τεράστια.

Πηγή iefimerida

 



Spread the love