Απολαύστε ένα «καυτό» αφιέρωμα στην σούπερ milf Ελληνίδα τραγουδίστρια, στις πιο ερωτικές της πόζες, χωρίς ρετούς για να θαυμάσεις ένα από το πιο όμορφα κορμιά που περπατάνε επάνω στις νυχτερινές πίστες.

Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια φροντίζει να τα ενημερώνει για το πώς περνάει αλλά και να μοιράζεται τις δουλειές της αλλά και τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Λάτρης των social media φέρεται να είναι η Άντζελα Δημητρίου, που σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, η ίδια χειρίζεται τα προφίλ της στο Facebook και στο instagram.


Η Άντζελα Δημητρίου φοράει «καυτά» μαγιό, αποδεικνύοντας ότι μια γυναίκα στα 60 plus (έχει γεννηθεί στις 18 Αυγούστου του 1955) μπορεί να είναι το ίδιο σέξι και επιθυμητή όπως και μια νεότερη της.

Δείτε την στο instagram και το facebook

Τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής της, το πάθος της με τον τζόγο και τα χρήματα που έχασε από αυτή την εξάρτηση, αλλά και για τους καβγάδες με την κόρη και τους δικούς της ανθρώπους αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου, δίνοντας ουσιαστικά ένα μάθημα ζωής.

-Ποιο ήταν το κυριότερο λάθος σου;

«Το μεγάλο λάθος μου είναι ότι κάποια στιγμή είχα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα με τον τζόγο. Παρασύρθηκα από έναν άνθρωπο. Ο τζόγος είναι σαν ναρκωτικό, από τα πιο σκληρά μάλιστα».

Μετά από αυτή την συγκλονιστική εξομολόγηση θυμηθήκαμε κάποιες παλαιότερες φωτογραφίες της που είχαν κάνει όλο το πανελλήνιο να παραμιλήσεις 1988 από την αγέρωχη κορμοστασιά της, κι ακόμα, εμείς οι άντρες έτσι θέλουμε να την θυμόμαστε.

Απολαυστε το βίντεο που ακολουθεί και τις πιο σέξι πόζες της:

antzela dimitriou hot 1

Η «Λαίδη» του λαϊκού τραγουδιού, καθάρισε φακές και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Ουγγαρέζου. Ανάμεσα σε όσα είπε, ήταν και ότι βγαίνει στη σκηνή χωρίς εσώρουχο, γιατί «μαρκάρει» στα φορέματα και δεν φαίνεται ωραίο. Και ότι οι περισσότερες τραγουδίστριες δεν φοράνε εσώρουχο.

antzela dimitriou hot 2antzela dimitriou hot 3antzela dimitriou hot 4antzela dimitriou hot 5antzela dimitriou hot 5aantzela dimitriou hot 5bantzela dimitriou hot 6antzela dimitriou hot 7antzela dimitriou hot 8antzela dimitriou hot 9antzela dimitriou hot 10antzela dimitriou hot 11antzela dimitriou hot 12antzela dimitriou hot 13antzela dimitriou hot 14antzela dimitriou hot 15antzela dimitriou hot 16antzela dimitriou hot 17antzela dimitriou hot 18antzela dimitriou hot 19antzela dimitriou hot 20antzela dimitriou hot 21antzela dimitriou hot 22antzela dimitriou hot 23antzela dimitriou hot 24antzela dimitriou hot 25antzela dimitriou hot 26antzela dimitriou hot 27antzela dimitriou hot 29antzela dimitriou hot 30antzela dimitriou hot 31antzela dimitriou hot 32antzela dimitriou hot 33antzela dimitriou hot 34antzela dimitriou hot 35  antzela dimitriou hot 37antzela dimitriou hot 38antzela dimitriou hot 39antzela dimitriou hot 40antzela dimitriou hot 41antzela dimitriou hot 42antzela dimitriou hot 43