Spread the love


Η 25χρονη Αμερικανίδα μοντέλα Emily Ratajkowski ανέβασε νέες φωτογραφίες της στο Instagram την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 και αναστάτωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους με το καλλίγραμμο σώμα της ποζάροντας στις πιο όμορφες Ελληνικές παραλίες της.

Είναι από τα πιο όμορφα κορίτσια με διεθνή καριέρα και μας κάνει υπερήφανους.. Απολαυστε τη

Έχει γεννηθεί στις 7 Ιουνίου 1991, έχει τέλειες αναλογίες και τρέλανε όλους όσους την ακολουθούν με τις σέξι πόζες της στα Χανιά της Κρήτης.

Η μελαχρινή καλλονή συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να ζηλέψουν από τις ομορφιές της Ελλάδας, και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά της Κρήτης.

Η Emily Ratajkowski δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες από την Κρήτη, οι δύο από την φανταστική παραλία στα Σεϊτάν Λιμάνια, ένα μέρος το οποίο η Emily χαρακτήρισε ως «το πιο όμορφο που έχει δει ποτέ», ενώ οι άλλες δύο αναδεικνύουν τα πλούσια προσόντα της. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η 25χρονη Αμερικανίδα μοντέλα έχει γεννηθεί στις 7 Ιουνίου το 1991 και με 1,222 δημοσιευμένες φωτογραφίες της στο instagram κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 7,6 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, και στο facebook η σελίδα της αρέσει σε 5.308.582 εκατομμύρια άτομα.

Η γυναίκα αυτή έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας, αφού από μοντέλο στο social madia κατόρθωσε να αναγνωριστεί από όλα τα διάσημα αντρικά περιοδικά για το τέλειο πρόσωπο, και το απίστευτο κορμί της. Το πλήρες όνομά της είναι Emily O’Hara Ratajkowski και γεννήθηκε στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines» το οποίο έγινε νούμερο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες. Μετά από αυτή την εμφάνιση, θεωρείτε ένα σύμβολο του σεξ. Το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο (FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK κ.α.) ενώ έχει εμφανιστεί σε τρία μουσικά βίντεο. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία «Gone Girl» (Το κορίτσι που εξαφανίστηκε) με τον Ben Afleck ενώ το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Entourage» και «We Are Your Friends» με τον Zack Efron.

Δείτε τις ταινίες της: imdb.com και λίγο από Σαντορίνη: dailymail

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαυστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski

Δείτε ακόμα:

Emily Ratajkowski: Η πιο απολαυστική της φωτογράφηση στο Bazaar (ΦΩΤΟ)

 



Spread the love