Spread the love


Την Έλενα Κωνσταντινίδου την γνωρίσαμε μέσα από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, και δεν μας απογοήτευσε από τότε. Είναι μια μελαχρινή θεά του εγχώριου μόντελιγκ, που διατηρεί όμορφο προφίλ σε facebook και instagram με χιλιάδες φίλους της που την αποθεώνουν.

Διαβάστε τι μας εξομολογήθηκε σε μια αποκλειστική συνέντευξη για το Lifeviews.gr για τις συνεργασίες της, αλλά και την αγάπη της για το τραγούδι. Να σημειώσουμε ότι η Έλενα Κωνσταντινίδου είναι μια πανέμορφη κοπέλα που σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν την κράτησε πίσω, αλλά της έδωσε θάρρος να ανοίξει τα φτερά της στο χώρο της μόδας.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Έλενα πες μας λίγα πράγματα για σένα:

Γεννήθηκα στη λεπτοκαρυά Πιερίας, και σπούδασα στο πολίτικο τμήμα της Νομικής του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ποια η σχέση σου με τα social media;

Με τη συμμετοχή μου στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2012, και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης αποφάσισα να δημιουργήσω κάποια προφίλ στα social media που θα διευκόλυναν τη δουλειά μου στο χώρο της μόδας.

Ποια η επαγγελματική σχέση με τους Έλληνες σχεδιαστές Νίκο-Τάκη;

Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε επίδειξη μόδας και από τότε είμαι στις βασικές τους επιλογές άλλωστε με εκφράζουν και οι δημιουργίες τους, ταυτόχρονα άπλες και elegant.

Ποιοι σε ακολουθούν στα social media;

Έχω άντρες και γυναίκες φίλους στα social media και μου γράφουν καθημερινά όμορφα πράγματα μου φτιάχνουν τη διάθεση!

Είχες ποτέ άσεμνες προτάσεις;

Δεν έχω δεχθεί άσεμνες προτάσεις, δε μου έχει τύχει.

Έλενα Κωνσταντινίδου

Τι θεωρείς extreme;

Extreme θεωρώ τα extreme sports που θα ήθελα τόσο να έχω το τσαγανό να συμμετάσχω.

Έλενα Κωνσταντινίδου

Σε ζηλεύουν ή ζηλεύεις;

Δεν είμαι παντρεμένη ούτε δεσμευμένη οπότε δεν έχω θέματα ζήλιας! Αλλά φυσικά η ζήλια ει ναι ένδειξη έρωτα και πάθους, αν δεν ζηλεύεις κάτι δεν πάει καλά.

Έλενα Κωνσταντινίδου

Πες για την ενασχόληση σου με το τραγούδι;

Από μένα να. μην έχετε προσδοκίες -αστειεύομαι- ετοιμάζω ένα άσμα δυνατό χωρίς παράλληλα να τραγουδάω σε νυχτερινά κέντρα γιατί δεν με εκφράζει, αγαπώ όμως το τραγούδι και θα θελα την αγάπη μου να τη μοιραστώ με τους φίλους μου διαδικτυακά.

Έλενα Κωνσταντινίδου

Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου Έλενα Κωνσταντινίδου

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Έλενα Κωνσταντινίδου μας εντυπωσιάζει, όχι μόνο για την εξωτερική της ομορφιά αλλά και για τον δυναμικό της χαρακτήρα. Μάλιστα όπως αναφέρει: «Δεν καπνίζω δεν πίνω σιχαίνομαι της εξαρτήσεις γενικά, και δεν έχω ποτέ ίδιες κάλτσες, χάνω το ζεύγος»..



Spread the love