Spread the love


Η Άννα Βίσση κυκλοφόρησε την επιτυχία του καλοκαιριού, με τίτλο «Καλοκαιρινά Φιλιά» που σφράγισε με την υπογραφή του ο Νίκος Καρβέλας. Η Απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια επιστέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ, με το απόλυτο HIT. Ακούστε το.

Τη μεγαλύτερη επάνοδος της σεζόν έχει κάνει η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, που επιστρέφουν με μια κλασική συνταγή επιτυχίας που έχει τον τίτλο «Καλοκαιρινά Φιλιά», ένα χορευτικό θέμα που θα παίξει παντού.

Μιλάμε για το απολυτο δίδυμο – εγγύηση, με ιστορία πολλών ετών που έχει αφήσει έντονο στίγμα της στην ελληνική δισκογραφία με αναρίθμητες επιτυχίες, που ακόμα και σήμερα δε λένε να ξεθωριάσουν.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ και ο πάντοτε ανατρεπτικός δημιουργός συνθέτης Νίκος Καρβέλας εξακολουθούν να πορεύονται μαζί καλλιτεχνικά και να αλληλοσυμπληρώνουν ο ένας τον άλλον κάθε φορά που συναντιούνται στο στούντιο.

Έπειτα από την προσωπική «Συνέντευξη» ψυχής που κατέθεσαν στην τελευταία κοινή δισκογραφική δουλειά τους και τραγούδια όπως τα «Για Σένα», «Ξανά Μανά», «Προτιμώ Να Πεθαίνω» κ.ά., το ασύγκριτο δίδυμο των επιτυχιών επιστρέφει με την καλοκαιρινή όρεξη στα ύψη.

Το τραγούδι «Καλοκαιρινά Φιλιά» που μοιράζει η Άννα Βίσση, είναι μία ολόφρεσκη επιτυχία σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, που υπόσχεται να μετατρέψει τον επερχόμενο καύσωνα σε «κόλαση».
Την Παρασκευή 12 Μαΐου, η Άννα Βίσση βάζει το κλειδί στην πόρτα του πιο καλοκαιρινού «Hotel» της παραλιακής, του «Summer Hotel Ερμού», ανοίγοντας τις πύλες του για «καυτές» νύχτες διασκέδασης.

Τα «Καλοκαιρινά Φιλιά» κυκλοφορούν από την Panik Records.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Άννα Βίσση είναι Κύπρια τραγουδίστρια με τεράστια καριέρα στην Ελλάδα. Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1973, όταν μετακόμισε στην Ελλάδα και υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos.

Έχει γεννηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 1957 (ηλικία 59), στην Πύλα της Κύπρου, έχει σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και έχει ύψος 168 εκατοστά..

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org

Δείτε την σελίδα της: annavissilive.com

Δείτε την Άννα Βίσση στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε το νέο τραγούδι της Άννα Βίσση στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της που ανεβάζει η Άννα Βίσση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Άννα Βίσση

Άννα Βίσση    Άννα Βίσση Άννα Βίσση Άννα Βίσση Άννα Βίσση Άννα Βίσση Άννα Βίσση Άννα Βίσση Άννα Βίσση

Ακούστε και το «Ξανά Μανά» που σημείωσε τεράστια επιτυχία.. όταν κυκλοφορησε το videoclip τον Ιανουάριο του 2016.



Spread the love