Spread the love


Η Ρία Αντωνίου έχει γεννηθεί στις 14 Ιουλίου 1988 και είναι ένα κορίτσι που πέρασε από όλα τα γνωστά Ελληνικά καλλιστεία, είχε κερδίσει το Μις Πελοπόννησος το 2007 και εξελέγη 2η επιλαχούσα Σταρ Ελλάς το 2008.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, γι αυτό ας εμβαθύνουμε κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες της, αφού είναι ένα κορίτσι που μας κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον.

Μάλιστα, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι αυτή, και ότι είναι μια κοπέλα που της έμοιαζε πάρα πολύ, αλλά είναι και ορισμένοι άλλοι που κόβουν το χέρι τους ότι οι εικόνες ανήκουν με σιγουριά στην Ρία Αντωνίου, και τις έβγαλε σε μια βόλτα της στο Μαϊάμι στο 2013.

Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ εντυπωσιακές, αφού το στήθος της κοπέλας κόβει την ανασα, και δεν χωράει πουθενά. Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις επωνύμων γυναικών που οι φωτογραφίες της αυτές έμειναν χρόνια στην αφάνεια, ώσπου ήρθε η στιγμή να δουν το φως της δημοσιότητας.

Δείτε τα προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Ρία Αντωνίου (ΦΩΤΟ) 

Δείτε επίσης ορισμένα όμορφα βίντεο με την Ρία να φιγουράρει σε πρώτο πλάνο, καθώς και τις πόζες της στην παραλία που σίγουρα θα συζητηθούν:



Δείτε τώρα και τις φωτογραφίες που έβαλαν φωτιά στην φαντασία μας, αφού από τότε που τις είδαμε δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε την Ρία Αντωνίου.

Δείτε τη στο Twitter στο Facebook  και στο Instagram

Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου



Spread the love