Spread the love


Την πρώτη, ημερολογιακά, ημέρα του καλοκαιριού η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να πάει στη θάλασσα. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε με ένα sexy bikini.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι απλά η “@foureira” στο Instagram. Η @foureira λοιπόν είναι μια από τις πιο καυτές παρουσίες της χώρας μας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Με 376.000 και παραπάνω followers, αφού κατά καιρούς μας έχει χαρίσει αρκετές καυτές στιγμές της με τα uploads της.

Η Ελένη Φουρέιρα για άλλη μια φορά κατάφερε να… τρελάνει κόσμο, με μόνο μία φωτογραφία της.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε το απόγευμα της Πέμπτης μία φωτογραφία της από την παραλία, όπου φοράει στρινγκ μαγιό και μας δείχνει τα οπίσθια της.

Η Ελένη απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα και όσοι βρέθηκαν στην ίδια παραλία, το …σέξι κορμί της!

Το 2016 το καλοκαίρι επίσης σύμφωνα με το thatslife.gr είχε ρίξει το instagram ποζάροντας με το string μαγιό της σε παραλία της Χάλκης που έκανε διακοπές.

Τα τελευταία χρόνια η δημοφιλής τραγουδίστρια προπονείται στο στίβο  και τα αποτελέσματα αυτής της σκληρής δουλειάς … φαίνονται στο κορμί της!

Το 2013 σε συνέντευξη της στο yupii.gr είχε δηλώσει: «Μάλλον το γεγονός ότι δεν παχαίνω έχει να κάνει με το ότι γυμνάζομαι συχνά. Τον χειμώνα πιο εντατικά, ενώ το καλοκαίρι αφήνομαι λίγο. Αν και στην πρώτη ευκαιρία κολυμπάω πολύ. Προπονούμαι στον στίβο, στα 100 μέτρα. Κάνω “κυκλική προπόνηση” (προπόνηση κατά την οποία εκτελούνται πολλές διαφορετικές ασκήσεις για όλο το σώμα, σε “κύκλο”, χωρίς καθόλου σχεδόν διάλειμμα ανάμεσά τους) και αρκετή αερόβια άσκηση. Τώρα το καλοκαίρι, βοηθάει πολύ η άσκηση μέσα στη θάλασσα, το περπάτημα στην άμμο, το beach-volley κλπ.»

Δείτε τη σελίδα της elenifoureira.gr, και στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε την….

 

 

 



Spread the love