Spread the love


Φορώντας τα πιο σέξι μαγιό της και τονίζοντας κυρίως το στήθος της η Aida Yespica δεν θέλει με τίποτα να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι.

Φορώντας τα πιο σέξι μαγιό της και τονίζοντας κυρίως το στήθος της η Aida Yespica δεν θέλει με τίποτα να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι. Ποζάρει σε θάλασσες, σε πισίνες και στα βράχια απλώνοντας την κορμάρα της.

Η καυτή καλλονή από τη Βενεζουέλα, πέρα από πολλές φωτογραφίσεις μόδας και συμμετοχές σε τηλεοπτικά σόου, έχει περάσει και από τις σελίδες των περιοδικών GQ και Maxim.

Η Aida ξεκίνησε καριέρα στο μόντελινγκ το 2002 όταν και εξελέγη Μις Βενεζουέλα ενώ στη συνέχεια πήγε στη Μέκκα της μόδας το Μιλάνο όπου και εργάστηκε για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Η Aida Yespica και αγαπημένη …των Ιταλών, έγινε ιδιαίτερα γνωστή όταν το 2007 γνωρίστηκε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο τότε πρωθυπουργός της Ιταλίας, μόλις την γνώρισε έμεινε με το στόμα «ανοιχτό» και δήλωσε δημοσίως πως θα πήγαινε μαζί της οπουδήποτε!

Η Aida Yespica συνεχίζει να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό έπειτα από 14 χρόνια στο χώρο της μόδας!

Δείτε και άλλα αφιερώματα του lifeviews.gr στη Aida Yespica (ΦΩΤΟ)

Αυτό άλλωστε φαίνεται στις επαγγελματικές της φωτογραφίες αλλά και στις προσωπικές της από το Instagram.

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida YespicaAida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica



Spread the love