Υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το δυνατό τους σημείο γιατί πολύ απλά τα έχουν όλα από… πολύ! Σαν την Joselyn Cano, που τρελαίνει τους φίλους της με τις αναρτήσεις της.

Την εποχή του Instagram πολλές είναι οι κοπέλες που δείχνουν τις καμπύλες τους στο Instagram κι έχουν αποκτήσει εκατοντάδες χιλιάδες followers.

Η Joselyn Cano είναι ένα από τα λεγόμενα fitness models και έχει κάθε λόγο να λέει ότι είναι στις πιο δημοφιλείς καμπύλες του Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους να ξεπερνούν τα 9,5 εκατομμύρια!


Κάποιος έκανε το έγκλημα να χακάρει το προφίλ της και να σβήσει το παλιό της προφίλ και η Joselyn Cano έκανε καινούργιο που σάρωσε μέσα σε μια βδομάδα.

Η μελαχρινή καλλονή με το σφριγηλό κορμί και το αστραφτερό χαμόγελο έχει μαγέψει πολύ ανδρικό πληθυσμό.

Φυσικά το στήθος και τα οπίσθια της είναι αδιαφιλονίκητα σε κάθε σύγκριση, οπότε όλα μοιάζουν αρκετά λογικά και δικαίως μπορεί να λέει ότι είναι δημοφιλής και να ισχύει στην περίπτωση της, χωρίς να είναι μια κλισεδιάρικη ατάκα από τις πολλές που εφευρίσκονται για κοπέλες σαν κι εκείνη.

Φανατική χορτοφάγος και λάτρης των πίρσινγκ η Joselyn Cano δεν περνάει απαρατήρητη στο χώρο της μόδας με τα πληθωρικά της προσόντα.

Το μοντέλο από την Καλιφόρνια έχει ισπανικές ρίζες και μάλλον έτσι δικαιολογείται και το μεσογειακό και εκρηκτικό της ταμπεραμέντο.

Όνειρό της είναι να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, να επισκεφθεί την Αίγυπτο και να κολυμπήσει με όρκα.

Δείτε ακόμα: Joselyn Cano: Οπίσθια με 8,4 εκατ. followers

Αν θέλετε να την κατακτήσετε να ξέρετε ότι πρέπει να είστε fan της γυμναστικής και πολύ διεκδικητικός μαζί της. Δείτε τις φωτογραφίες με το μοντέλο από την Αμερική, Joselyn Cano, και απλά θα πάθετε ένα μικρό σοκ.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Joselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn CanoJoselyn Cano  Joselyn CanoJoselyn Cano