Spread the love


Ο χρόνος είναι σύμμαχος της Μαρίας Ηλιάκη και φαίνεται να την έχει ξεχάσει δεδομένου ότι η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερα τη και ποζάρει  με σέξι εσώρουχα

Ο χρόνος είναι σύμμαχος της Μαρίας Ηλιάκη και φαίνεται να την έχει ξεχάσει δεδομένου ότι η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερα της.

Σε συνδυασμό με την πρωινή κολύμβηση στην οποία επιδίδεται τον τελευταίο καιρό το σώμα της φαίνεται αψεγάδιαστο.

H αυτοπεποίθησή της δεν κρύβεται και η τελευταία της φωτογράφηση μόδας για το προσωπικό site της μόνο με εσώρουχα το αποδεικνύει.

Η Μαρία λοιπόν επέλεξε ένα εσώρουχο γνωστής εταιρείας για να ποζάρει και το συνδύασε με φανταστικές τούλινες φούστες, γιατί σωστά μας πληροφορεί η fashionista μέσα από το blog της  ότι «Το εσώρουχο δεν είναι απλή υπόθεση. Ούτε για εμάς που το φοράμε…αλλά  ούτε και για τον σύντροφό μας που το βλέπει…Πια όλες μας δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτό. Πόσες φορές φορώντας ένα αισθησιακό και σέξυ εσώρουχο αισθανόμαστε πιο όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση; Πολλές είναι η απάντηση! Τον τελευταίο καιρό έχω ερωτευτεί τα χρωματιστά  εσώρουχα. Μη νομίζετε ότι μόνο το μαύρο είναι σεξυ…Ένα δαντελένιο σουτιέν σε αυτό το υπέροχο ροδί χρώμα είναι εξίσου αισθησιακό».

Δείτε το Blog της, το Facebook, το Twitter ,το Instagram και το Youtube

Απολαύστε την…

Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη



Spread the love