Spread the love


Η Sofia Resing εμφανίσθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην παραλία του Μαϊάμι με κατακόκκινο μαγιό και ανέβασε την θερμοκρασία σε όλη την παραλία. Η πανέμορφη 26χρονη Βραζιλιάνα τους άφησε όλους άφωνους με την παιδική αθωότητα της και την θεϊκή σιλουέτα της.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Sofia Resing είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα μαγιό που γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1991 στην Βραζιλία και πάνω στο κορμί της έχει διαφημίσει τα πιο επώνυμα μαγιό

Η Sofia Resing γεννήθηκε στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλία, αλλά αργότερα ήρθε στη Νέα Υόρκη για να ζήσει και να θεμελιώσει μια μεγάλη καριέρα. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στη Βραζιλία κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016 και εργάστηκε ως δημοσιογράφος για να καλύψει τους αγώνες του γυναικείου στο βόλεϊ.

Άρχισε να δουλεύει ως μοντέλο εντελώς τυχαία, όταν σε ένα αποκριάτικο πάρτι στη Νέα Υόρκη πήγε μασκαρεμένη και όλοι γύρισαν να την κοιτάξουν Ξεκίνησε ως μοντέλο το 2013 δουλεύοντας με σχεδιαστές όπως ο Tracy Reese και η Sally LaPointe, αλλά για τα καλλυντικά L’Oreal. Το 2016, έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο μαγιό στην έκδοση «Sports Illustrated Swimsuit» και τις έδωσαν το χαρακτηριστικό όνομα «Rookie Reveal» του «Sports Illustrated Swimsuit».

Έχει επίσης εμφανιστεί στο περιοδικό, «GQ».

Βέβαια, μεγάλη άνοδο στην καριέρα της έδωσαν οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, κι έτσι έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής σε πολύ λίγο χρόνο .

Αν και η Resing έχει ξεκινήσει αργά την επαγγελματικής ενασχόληση ως μοντέλα, παρόλα αυτό όμως μπορεί να συγκριθεί με ένα παλαιότερο παγκοσμίου φήμης μοντέλο από τη Βραζιλία, όπως είναι η Gisele Bundchen.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αγαπάει την Ελλάδα, και φέτος έκανε το πέρασμά της από το Αιγαίο, και πιο συγκεκριμένα από την Μύκονο.

Lost in the island @ashleysarahaas ???✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Resing (@sofiaresing) στις

First time in Mikonos ??? #nofilterneeded

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Resing (@sofiaresing) στις

Something about the greek sunsets ?✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Resing (@sofiaresing) στις

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Sofia Resing Sofia Resing Sofia Resing Sofia Resing Sofia Resing Sofia Resing Sofia Resing Sofia Resing Sofia Resing Sofia Resing Sofia Resing Sofia Resing Sofia Resing Sofia Resing



Spread the love