Spread the love


Στην πρόσφατη διαφήμιση του 11880 με τον Τόνυ Σφίνο συμμετέχει ένας ξανθός άγγελος, η Χριστιάνα Καρνέζη που έχει πάρει ήδη τα μυαλά των τηλεθεατών, και είδε στα προφίλ της που διατηρεί στα social media να αυξάνει τους φίλους της.

Δεν χρειαζόσαστε να αναζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες για το κορίτσι αυτό, παρά μόνο να θαυμάσουμε τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Ο λόγος για το μοντέλο Χριστιάνα Καρνέζη που συμμετείχε στην καλοκαιρινή παράσταση «Άλλος για Survivor», πλάι στον Μάρκο Σεφερλή, και από τότε άρχισε να αλλάζει η πορεία της στην showbiz.

Αν και γεννήθηκε στην Αθήνα, κατάγεται από τη Μάνη και την Κρήτη. Παρά τις σπουδές Πληροφορικής, η Χριστιάνα (μιλά και δύο ξένες γλώσσες) επέλεξε το μόντελινγκ.

Η Χριστιάνα Καρνέζη μπήκε δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ το 2013, όταν πήρε μέρος στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία και στέφθηκε Σταρ, αφού κέρδισε την κριτική επιτροπή τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση όσο και με την προσωπικότητά της.

Από τότε η παρουσία της έγινε ιδιαίτερα αισθητή, ενώ το 2015 ταξίδεψε στην Ιταλία, όπου συμμετείχε στον διαγωνισμό «Miss Progress International».

Εκεί η Χριστιάνα κέρδισε μια θέση στην πεντάδα, αλλά και τον χαρακτηρισμό «La Barbie Della Grecia» στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Χριστιάνα Καρνέζη

Το όνομά της συνδέθηκε πριν από κάποια χρόνια με τον Λευτέρη Πανταζή, καθώς υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με τον τραγουδιστή.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Χριστιάνα Καρνέζη: Το κορίτσι της διαφήμισης με τον Τόνι Σφήνο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Χριστιάνα Καρνέζη Χριστιάνα Καρνέζη Χριστιάνα Καρνέζη Χριστιάνα Καρνέζη Χριστιάνα Καρνέζη Χριστιάνα Καρνέζη Χριστιάνα Καρνέζη Χριστιάνα Καρνέζη Χριστιάνα Καρνέζη Χριστιάνα Καρνέζη Χριστιάνα Καρνέζη Χριστιάνα Καρνέζη Χριστιάνα Καρνέζη Χριστιάνα Καρνέζη



Spread the love