Spread the love


O Rain Dove είναι μοντέλο αφού προβάλει το ίδιο καλά τα αντρικά προϊόντα επάνω του καθώς και τα γυναικεία αφού είναι το αγόρι με το μεγαλύτερο στήθος και δεν έχει πρόβλημα να βάλει επάνω του τόσο το αντρικό κοστούμι όσο και φορέματα.

Το θέμα του πήρε μεγάλη δημοσιότητα μετά από την πρόσφατη φωτογράφηση στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Diva» με τις φωτογραφίες του να κάνουν το γύρο του κόσμου και να φιλοξενούνται σε όλα τα μεγάλα site.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Rain Dove φωτογραφίζετε αφού έχει ήδη φιλοξενηθεί στα περιοδικά Vogue, Elle και Cosmopolitan.

Δεν έχουμε καταλάβει αν ο Rain Dove είναι άνδρας ή γυναίκα αλλά αυτό λίγο ενδιαφέρει, αφού αρκετές εταιρείες του εμπιστεύονται προϊόντα να τα διαφημίσει.

Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ αφού έφυγε από την κυρίως δουλειά του που ήταν πυροσβέστης και θέλει να αλλάξει την οπτική της κοινωνίας, ενώ συνεχίζει να στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του ως κάτι «ερωτικό» και περίεργο.

Δείτε τον στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε την φωτογράφηση που πραγματοποίησε στο περιοδικό «Diva»:

Rain Dove Rain Dove Rain Dove Rain Dove Rain Dove Rain Dove Rain Dove Rain Dove Rain Dove Rain Dove Rain Dove Rain Dove Rain Dove Rain Dove



Spread the love