Spread the love


Θα καείτε κι εσείς μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη 

Την γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, ενώ από πέρυσι μέχρι σήμερα συμμετέχει στην εκπομπή “Rodeo” στο SKAI, το οποίο εδώ και λίγες ημέρες έχει πάρει μεταγραφεί στο Έψιλον με νέο όνομα “Circo”, στο πλευρό του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναίδας Νέγκα. Επίσης κάνει και ραδιόφωνο στον Ρυθμό 9.49 κάθε απόγευμα.

Αυτό που  κάνει την Άννα Μαρία Βελλή να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως διαθέτει αναλογίες μοντέλου, όμορφα χαρακτηριστικά και έντονη αίσθηση του χιούμορ, που φαίνεται και στην τηλεόραση.

Γεννημένη τον Απρίλιο στο Μαρούσι, πήγε Δημοτικό στη Σίφνο και γυμνάσιο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και Λύκειο στο κολλέγιο «Ανατόλια». Σπούδασε υποκριτική και είχε όνειρο να παίξει σε ταινία του Ταραντίνο. Η φιλία για εκείνη είναι πολύ σημαντικό πράγμα και έρωτας για εκείνη σημαίνει το… χαμόγελό του. Το γούρι της είναι ένα βραχιολάκι που φοράει στο δεξί της χέρι και το αγαπημένο της βιβλίο είναι «Ο κόσμος της Σοφίας». Απολαμβάνει τα ταξίδια με το αυτοκίνητο και νοσταλγεί τα ρεβίθια της γιαγιάς της.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Η Άννα Μαρία Βελλή διαθέτει και έναν πολύ ψαγμένο και συνάμα καυτό λογαριασμό στο Instagram.

To τελευταίο της σέξι χτύπημα ανέβασε την θερμοκραία στα ύψη.  Η Άννα Μαρία ποζάρει ενώ κάθεται επάνω στην κουζίνα με καυτό σορτς, ζακέτα και κάλτσες μέχρι το γόνατο και πραγματικά μας τσουρούφλισε και μας με την πόζα της.

• Μου είπαν να κάτσω στην κουζίνα μου γιατί είμαι γυναίκα και δεν είμαι αστεία. Εγώ έκατσα αλλά δεν είναι βολικά #beingawomanisfun • ? -(Γίνε κι εσύ μέρος του κινήματος ανεβάζοντας τη δίκη σου δήλωση για τα στερεότυπα γύρω από την ομορφιά με #mybeautymysay. Μαζί, θα ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση των γυναικών, ενώ το @dove θα υποστηρίξει το σημαντικό έργο του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας.) ___________ #dove #possitive #kitchen #happywomensday #behappybetruebeyou #amiyiamitube #icanbeawomananddowhateveriwant #womensday #funny #sarcasm #stinkouzinasou

A post shared by AnnaMaria Velli (@amiyiami) on

Δείτε ακόμα: Άννα Μαρία Βέλλη: Τo κορίτσι του «Rodeo»

Απολαύστε τις φωτογρα΄φιες που ακολουθούν:

• Συνοψίζοντας λοιπόν την χρόνια μου αποφάσισα να ανεβάσω αυτή για τελευταία φωτογραφία του 2017 γιατί μου θυμίζει πως ο χρόνος τρέχει και καλό είναι να μην το αγνοούμε. Πως ? Αν προσέξεις την γιαγιά από πίσω μου θα δεις πως με κοιτάει και σκέφτεται «θα γεράσεις και εσυ κάποια μέρα κωλοπαιδο. Παίξτο γκόμενα τώρα που μπορείς»• _________ Photo captured by @panosgeorgiou #icon #amiyiamitube #timeflies #granny #φασιοαικο #σοφιες #feugeiopaliosoxronos #gernao #growingolder

A post shared by AnnaMaria Velli (@amiyiami) on

 

 



Spread the love