Spread the love


Η Βικτώρια Ξυπολιτάκη (Victoria Xipolitakis) ή Βίκυ Ξυπολιτάκη όπως είναι πιο γνωστή ποζάρει ως ένα ξανθό άλογο που πέταξε τα ρούχα του. Η 32χρονη χορεύτρια, ηθοποιός, και αστέρι κοινωνικών μέσων είναι πολύ διάσημη Ελληνο-αργεντνή με καριέρα στην Λατινική Αμερική με τις φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η Βικτώρια Ξυπολιτάκη (Victoria Xipolitakis) είναι η Ελληνίδα από την Αργεντινή που σε πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα άφησε πίσω θύματα. Επισκέφτηκε την Ακρόπολη στην Αθήνα με πολύ σέξι αρχαία Ελληνική ενδυμασία και φίλησε τα Άγια χώματα, και συνέχισε τις διακοπές της στη Μύκονο, και την Σαντορίνη.

Αυτή τη φορά πόζαρε σε μια σειρά φωτογραφιών για να μας δείξει το μεγαλείο του κορμιού της σε όλη την διάσταση.

Η Βίκυ Ξυπολυτάκη (Victoria Xipolitakis ή αλλιώς Vicky Xipolitakis έχει γεννηθεί στις 23 Δεκεμβρίου 1985) είναι μια κοπέλα, με ελληνικές ρίζες, που δραστηριοποιείτε στην Λατινική Αμερική, και πιο συγκεκριμένα στην Αργεντινή, με πραγματικά μεγάλη καριέρα.

Έγινε πολύ πιο γνωστή από το μουντιάλ της Βραζιλίας, και από τότε μάθαμε για την μεγάλη της διαδρομή στο χώρο του μόντελινγκ και των σέξι φωτογραφήσεων της.

Στην αρχή της καριέρας της είχε κάνει φωτογράφηση με την αδελφή της Στεφανία, για το αντρικό περιοδικό «Maxim» της Αργεντινής, και από τότε άρχισε η ανοδική της πορεία. Το κορμί της έχει φιλοξενηθεί σε πολλά ανδρικά περιοδικά, και life style έντυπα, και όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση σπάνε τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Τα τελευταίο όμως χρόνια η Vicky Xipolitakis έγινε μια σχεδιάστρια μόδας με τα δικά της προϊόντα να κατακτούν όλο και περισσότερες γυναίκες.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια γι αυτό απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν και διαφημίζουν την χώρα μας για ακόμα μια φορά σε όλη την Λατινική Αμερική.

Δείτε τη στο Twitter και στο Instagram

Βικτώρια Ξυπολιτάκη Βικτώρια Ξυπολιτάκη Βικτώρια Ξυπολιτάκη Βικτώρια Ξυπολιτάκη Βικτώρια Ξυπολιτάκη

Δείτε ακόμα:

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα με 51 πόζες της στο Lifeviews.gr

H Βικτόρια Ξυπολιτάκη ποζάρει σέξι στην Ακρόπολη και τη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Η Vicky Xipolitakis έφερε πανικό όταν εμφανίσθηκε με μαγιό στο Μαϊάμι (ΦΩΤΟ)



Spread the love