Spread the love


Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Γυναίκα» παραχώρησε  η Χριστίνα Μπόμπα. Η αγαπημένη του Σάκη Τανιμανίδη μεταξύ άλλων μίλησε για τον επικείμενο γάμο της με τον παρουσιαστή του Survivor.

Πότε θα γίνει ο γάμος της; Σε ποιο νησί; Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι; Έχει διαλέξει νυφικό; Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ, η Χριστίνα Μπόμπα δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε καμία ερώτηση! Η μέλλουσα σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού που κυκλοφόρησε την προηγούμενη Κυριακή.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να ανεβάζει φωτογραφίες με τον αγαπημένο της από το μέρος όπου γίνονται τα γυρίσματα του ελληνικού Survivor, με παρουσιαστή τον μέλλοντα σύζυγό της αλλά λίγες μέρες νωρίτερα φωτογραφιζόταν στην Αθήνα με εντυπωσιακά φορέματα.

Δείτε τη στο Instagram

H όμορφη Χριστίνα επιβεβαίωσε ότι θα γίνει τον Σεπτέμβριο, ωστόσο δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία.

Τόσο εκείνη όσο και ο Σάκης ήθελαν να είναι σε νησί και στην επιλογή του μέρους έπαιξε καταλυτικό ρόλο το ζευγάρι που θα τους παντρέψει.

«Οι κουµπάροι µας, η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καµπουρίδης, µας πρότειναν τη Σίφνο», εξηγεί η Χριστίνα. «Από εκεί είναι η Μαρίνα, εκεί έγινε κι ο δικός τους γάµος. Πήγαµε, είδαµε το µέρος όπου θα παντρευτούµε και το λατρέψαµε».

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Χριστίνα Μπόμπα στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Οι ετοιμασίες την έχουν ήδη απασχολήσει αλλά δεν την αγχώνουν καθόλου, παρόλο που η πολύμηνη απουσία του γαμπρού άφησε πάνω της σαφώς μεγαλύτερο βάρος.

Όσο για το νυφικό, ξέρει πώς θέλει να είναι, αλλά δεν θέλησε να προβεί σε λεπτομέρειες.

Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ο διαγωνισμός τελείωσε ! Συγχαρητηρια στους νικητές ??? . . . . . . ?Ανοιξιάτικος #Διαγωνισμός! H νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Η&M είναι εδώ και έτσι σήμερα σας έχω ένα τέλειο δώρο για cool and flirty εμφανίσεις ? 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροκάρτα αξίας 100€ για αγορές αποκλειστικά στα καταστήματα της H&M. Μπορείτε να συμμετέχετε με τον παρακάτω τρόπο: ??Κάντε LIKE στη φωτογραφία, και ??Comment με tag τα ονόματα 2 φίλων σας Good luck! Οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα μέσω insta stories? #HMSpringFashion #HMHellas #hm @hm #giveaway #springgift

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on

Girly style! ?????????????????? #girly #littleblackdress #chic

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on

 

 

 

 

 

 



Spread the love