Spread the love


Η 42χρονη Charlize Theron (Σαρλίν Θερόν) για τις ανάγκες του νέου της ρόλου πήρε 22 κιλά και έπαθε κατάθλιψη όπως εξομολογήθηκε σε νέα της συνέντευξη. «Μου πήρε ένα χρόνο για να καταφέρω να τα χάσω. Ανησυχούσα πολύ. Περνούσε ο καιρός και δεν έφευγαν τα κιλά».

Η Σαρλίν Θερόν είναι η ηθοποιός που έχει «τσαλακωθεί» αρκετές φορές για τις ανάγκες ρόλων που καλείται να υποδυθεί, με πιο χαρακτηριστική αυτή στο «Monster».

Τώρα είναι μεγαλύτερη και ο μεταβολισμός της έχει αλλάξει, διανύοντας πια τα 42 της χρόνια, η διάσημη ηθοποιός δεν δίστασε να πει το «ναι» σε ταινία, για τις ανάγκες της οποίας έπρεπε να υποδυθεί μία υπέρβαρη και εμφανώς ταλαιπωρημένη μητέρα τριών παιδιών.

Στο «Tully» λοιπόν, η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός πήρε 22 ολόκληρα κιλά, τα οποία όμως την έκαναν καταθλιπτική, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο «Entertainment Tonight».

«Ξυπνούσα στις δύο το βράδυ και έτρωγα κρύα μακαρόνια και τυρί που είχα δίπλα μου. Ξυπνούσα και απλά έτρωγα. Απλώς έχωνα φαγητό στον λαιμό μου. Είναι δύσκολο να διατηρηθείς σε αυτό το βάρος».

Παρότι για τους περισσότερους το να απολαμβάνουν την ελευθερία του να τρως όσους υδατάνθρακες θέλεις, η Θερόν ομολογεί πως μετά τις 2-3 πρώτες εβδομάδες το φαγητό έγινε κούραση και ξεκίνησε να επηρεάζει την ψυχική της υγεία.

«Ήθελα απλά να αισθανθώ πώς αισθάνεται αυτή η γυναίκα (σ.σ. που υποδύεται) ώστε να έρθω πιο κοντά στη νοοτροπία της. Ήταν μεγάλη έκπληξη και για μένα. Η κατάθλιψη με χτύπησε σκληρά στο πρόσωπο. Για πρώτη φορά στη ζωή μου έτρωγα τόσο επεξεργασμένο φαγητό και έπινα τόση ζάχαρη. Δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό να κάνω αυτή την ταινία», είπε.

«Μου πήρε ένα χρόνο για να καταφέρω να τα χάσω. Ανησυχούσα πολύ. Περνούσε ο καιρός και δεν έφευγαν τα κιλά, αλλά αυτό ήταν λογικό. Δεν ήμουν 27 ετών που το σώμα αντιδρά διαφορετικά, ήμουν μεγαλύτερη. Ευτυχώς όμως με καθησύχασε ο διαιτολόγος μου και τα κατάφερα», είπε τέλος.

Δείτε το site της: charlizeafricaoutreach.org

Δείτε τη στο Twitter και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της σε πολύ μεγάλη ανάλυση:



Spread the love