Spread the love


Το Sports Illustrated ξέρει να ξεχωρίζει τις δυναμικές γυναίκες, και κάθε χρόνο περιμένουμε το νέο τεύχος του Swimsuit Edition για να θαυμάσουμε ορισμένα από τα ωραιότερα μοντέλα, όπως την Barbara Palvin. Το μοντέλο που λατρεύει να δείχνει το κορμί της.

Η Μπάρμπαρα Πάλβιν (Barbara Palvin) δεν μας είναι καθόλου άγνωστη, αφού φωτογραφίες της φιλοξενούνται σε όλα τα σοβαρά έντυπα του πλανήτη.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι Μπάρμπαρα είναι μοντέλο από την Ουγγαρία που διατηρούσε για καιρό ένα προφίλ στο Instagram όπου έδινε διατροφικές συμβουλές και έδειχνε και τα αποτελέσματα στο σώμα της.

Κάποια στιγμή το 2016 διεκδίκησε μια θέση στο τεύχος του Sports Illustrated και το περιοδικό της έδωσε τον τίτλο «Rookie of the Year». Από τότε έγινε ακόμα πιο γνωστή και πλέον βρίσκεται πολύ συχνά στα τεύχη του διάσημου περιοδικού.

Θα πρέπει πολύ απλά να κάνεις subscribe στο κανάλι του SI στο Youtube. Εκεί θα δεις την Μπάρμπαρα Πάλβιν να κατεβάζει την τιράντα από το ολόσωμο μαγιό να κυλιέται στην άμμο σε ένα βίντεο γεμάτο ερωτική διάθεση.

Δείτε την Barbara Palvin στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην προσωπική της σελίδα που διατηρεί στο Instagram την ακολουθούν περισσότεροι από 7.8 εκατομμύρια followers.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της, αλλά και το βίντεο που ακολουθεί:

Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin

Δείτε ακόμα:

Barbara Palvin: Η νέα φίλη του Νειμάρ είναι «κόλαση» (ΦΩΤΟ)

Barbara Palvin: Το πιο ερωτικό γλύψιμο παγωτού ever (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Barbara Palvin ποζάρει στο Sports Illustrated 2017 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Barbara Pavlin «καυτή» μας τρέλανε στο Lui Magazine (ΦΩΤΟ)

Το ημερολόγιο του Lui είναι ότι καλύτερο για τον τοίχο μας! (ΦΩΤΟ)



Spread the love