Spread the love


Η Ελένη Χατζίδου πήγε στην Ελούντα της Κρήτης και διανύει περίοδο διακοπών με τους γονείς της και βρήκε την ευκαιρία να ανάψει φωτιές με τις αποκαλυπτικές πόζες της με μαγιό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, που αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της σε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα παρέα με τους γονείς της.

Η τραγουδίστρια η οποία πριν από λίγο καιρό περνούσε δύσκολα λόγω της παραμονής της στο «Survivor» και τον Άγιο Δομίνικο είπε να απολαύσει όσα της έλειψαν όλο αυτόν τον καιρό και φυσικά εκτός από τις ανέσεις της έχει κοντά της και τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Όμως, στα διαλείμματα, η Ελένη ανεβάζει υπέροχες πόζες της με μαγιό, ανεβάζοντας συγχρόνως και τη θερμοκρασία στο Instagram.

Δείτε τη στο Facebook

Απολαύστε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου



Spread the love