Spread the love


Το πανέμορφο μοντέλο Kendall Jenner συζητήθηκε για την στιλιστική της επιλογή να εμφανιστεί και να φωτογραφηθεί πάνω στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών, και έκανε όλους μα γυρίσουν και να την κοιτάξουν.

Οι φωτογραφίες της έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του κόσμου, αφού έλαμψε με την παρουσίας της πάνω στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών.

Το λευκό διάφανο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν επάνω της, κι αυτή με την σειρά τους για να ευχαριστήσεις το κοινό της πόζαρε και μας χάρισε υπέροχες πόζες της.

Είναι ένα από τα πιο νεαρά μοντέλα που προσέχει πολύ τις εμφανίσεις της και αρκετές φορές τολμάει να αφανιστεί χωρίς σουτιέν, γιατί η μόδα τα επιτάσσει.

Είναι κομψή, λαμπερή και με διεθνή φήμη, και αυτό το δείχνουν οι 90.8 εκατομμύρια φίλοι της που την ακολουθούν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τη στο instagram.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner



Spread the love