Spread the love


Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο βρίσκεται για να κάνει διακοπές η γνωστή 30χρονη πορνοστάρ Alleta Ocean, που τρέλανε όλους στην παραλία με το εκρηκτικό της μπούστο, και το μαγιό της που άφηνε τα οπίσθιά της ακάλυπτα.

H 30χρονη πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών, που έλκει την καταγωγή της από την Ουγγαρία, έσκασε μύτη σε κοσμική παραλία με στρινγκ και έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα όσων αντρών βρίσκονταν στην παραλία.

Η πληθωρική -πιο πολύ δεν γίνεται- Aletta με το τεράστιο στήθος και τα ακόμα πιο υπερμεγέθη οπίσθια της σε κοινή θέα, έβαλε μπουρλότο στις ανδρικές φαντασιώσεις την Τρίτη 17/07/2018.

Η Ουγγαρέζα ηθοποιός ερωτικών ταινιών, είναι εραστής της σιλικόνης, αλλά κανέναν δεν ενοχλούν τα υπέροχα φουσκώματα του κορμιού της, αφού η πληθωρική τριαντάχρονη Aletta Ocean κόβει την ανάσα με τις εκπληκτικές φωτογραφίες της από τις διακοπές της στη Μύκονο.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean Alleta Ocean



Spread the love