Spread the love


Στην καλύτερη και πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της βρίσκεται η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Η τραγουδίστρια, που αυτό το διάστημα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι από την Heaven, βρήκε λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού.
Η Πόπη, μέσα από μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι και πόζαρε με ένα άκρως σέξι μπικίνι δίπλα από την πισίνα «βάζοντας φωτιά» στον ανδρικό πληθυσμό του Ιnstagram.
Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram
Η τραγουδίστρια είναι πιο ελκυστική και σέξι από ποτέ και αυτό οφείλεται και στην ανανεωμένη εξωτερική της εμφάνιση.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes «έπεσαν βροχή» μέσα σε λίγα λεπτά!
Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Καλησπέρα!! Η αλήθεια είναι πως πριν δημοσιεύσω αυτή τη φωτογραφία είχα τις αμφιβολίες μου. Σκεφτόμουν πολύ έντονα τις αντιδράσεις του κόσμου, την αναμενόμενη σκληρή κριτική και τα πικρόχολα σχόλια που θα ακούσω… "Δεν ντρέπεται μάνα με δύο παιδιά να φωτογραφίζεται έτσι;", "έχει κάνει photoshop", "δεν είναι καλή μάνα" κλπ κλπ…. Για να προλάβω τους καλοθελητές που θα τρέξουν να κρίνουν και να πουν τα δικά τους, θέλω να αναφέρω πως ποτέ μα ποτέ δεν έκανα κάτι που θα πλήγωνε και θα εξέθετε τα παιδιά μου, γι' αυτό και πάντα ζητάω την γνώμη τους και ακούω τις συμβουλές τους. Θεωρώ ότι η ζωή της γυναίκας δεν σταματάει όταν γίνει μητέρα και αυτό το μήνυμα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί με όλες τις καταπιεσμένες γυναίκες που ζουν κάτω από την πίεση και τα "πρέπει" της κοινωνίας. Μία γυναίκα δεν παύει να είναι γυναίκα όσα παιδιά και αν έχει, πρέπει πάντα να βρίσκει λίγο χρόνο να αφιερώνει στον εαυτό της, να κρατάει τη θηλυκότητα της και να αφήσει πίσω το "τι θα πει ο κόσμος". Να προσέχετε τους εαυτούς σας… ❤️❤️

A post shared by Popi Maliotaki (@popimaliotaki) on



Spread the love