Spread the love


Η Άννα Λορένη έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Power Of Love».

Μετά το τέλος του reality αγάπης του ΣΚΑΪ, η μελαχρινή καλλονή έχει επιστρέψει κανονικά στην καθημερινότητά της, ενώ ζει στο έπακρο τον έρωτά της με τον Παναγιώτη Θεόφιλο.

Μάλιστα, ως λάτρης των social media, δεν σταματά να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και να μοιράζεται μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Σήμερα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της με μαγιό και αναστάτωσε τους άντρες followers της. Συγκεκριμένα, πόζαρε μπροστά από έναν μεγάλο καθρέφτη, φορώντας δύο μπικίνι -ένα μαύρο κι ένα βυσσινί, τα οποία αναδείκνυαν άψογα το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε την στο Instagram

Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Άννα Λωρένη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

?GIVEAWAY? Τα δώρα που θα διεκδικήσετε αυτή τη φορά είναι απίστευτα κορίτσια μου … 3 τυχερές θα κερδίσουν αυτά τα υπέροχα outfit από το #parizianista & #mariakorinthiou . Τα βήματα έχουν ως εξής : ?? like στην φωτο, Follow @parizianista @mariakorinthioucollection & @lorenianna κάντε tag 3 φίλες σας και σχόλιο. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή ακουλουθηστε πίστα τα βήματα. Σας εύχομαι καλή επιτυχία . Σπάστε το γιατί τα ρούχα είναι υπέροχα #love #fashion #outfits #style #giveaway #youtuber #influencer #brunette #power #parizianista #mariakorinthioucollection

A post shared by Loreni_Anna_Official (@lorenianna) on



Spread the love