Spread the love


Η Αμερικανίδα μπλόγκερ Rachel McCord και υπεύθυνη της του site «themccordlist.com», που έχει αναγνωριστεί ως πρωτοπόρος από εκδόσεις όπως τη Vogue, το Forbes το CNN.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι παγκοσμίου φήμης μοντέλο, συγγραφέας, ηθοποιός, και προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης.

Πριν γίνει γνωστή τελείωσε το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες, όπου σπούδασε επικοινωνία, και έχει δουλέψει ως μοντέλο πριν από την ίδρυση της εταιρείας της «The McCord List».

Μάλιστα δεν έχει πρόβλημα να δηλώσει ότι είναι περιστασιακή ηθοποιός, έχοντας εμφανιστεί σε παραστάσεις όπως η «American Heiress».

Η Rachel McCord είναι ένα παγκοσμίου φήμης μοντέλο, συγγραφέας, ηθοποιός, που έχει κερδίσει την αναγνώριση από τα μέσα ενημέρωσης όπως η Dailymail, Vogue, Forbes και το CNN.

Ταξιδεύοντας στον κόσμο, η Rachel McCord μοιράζεται την προσωπική της ιστορία, για το πως μπορούν να ξεπεραστούν τα εμπόδια για να ξεκινήσει μια επιτυχημένη καριέρα του Χόλιγουντ.

Η αλήθεια είναι ότι έχει μια πολύ «αεράτη» και εντυπωσιακή εμφάνιση, που ότι κι να επιλέξει να φορέσει ξέρει πως να κάνει αισθητή την παρουσίαση, γιατί όπως και να το κάνουμε, σταρ γεννιέσαι και δεν γίνεσαι.

Αυτή τη φορά όμως φόρεσε το λευκό της μαγιό στην Σάντα Μόνικα και τρέλανε όλους όσους την είδα από κοντά ή από τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα σε όλα τα σοβαρά life style έντυπα παγκοσμίως.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε ακόμα: Η Rachel McCord με εσώρουχα στο δρόμο (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord Rachel McCord



Spread the love