Spread the love


«Το φανταζόμουν ότι δεν φοράς κάτι από κάτω. Αλλά δεν περίμενα όντως να μην φοράς τίποτα!»

Η νέα παίκτρια του My Style Rocks, η dj Ιουλία Ρούλα (ή αλλιώς Jayla) από τη Θεσσαλονίκη περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα του παιχνιδιού και μοίρασε… εγκεφαλικά. Στο concept της ήταν ένα ξαφνικό ταξίδι στην Κούβα με τον αγαπημένο της και η Jayla φόρεσε μόνο το πουκάμισο της!

«Δεν μπορείς να πας έτσι στο ιδιωτικό τζετ. Θέλει κάτι πιο γκράντε. Δεν πάει το παπούτσι με την κάλτσα αυτή. Αυτό το πουκάμισο ενώ είναι ωραίο το έχεις χαλάσει. Δεν μπορώ. Τι να πω; Και κάτι ακόμα… φοράς από μέσα σορτσάκι;», ρώτησε μουδιασμένη από την εμφάνιση της συμπαίκτριας της η Έφη Αναστασοπούλου.

Δείτε την στο Instagram

«Φοράω εσώρουχο», απάντησε εκείνη. «Πρέπει να φοράς και σορτσάκι. Στην εκπομπή υπάρχουν και άντρες εδώ μην τους ρίξουμε κάτω με εγκεφαλικά», συνέχισε της νουθεσίες η Έφη.
Η Ιωάννα Σιαμπάνη συνέχισε αποσβολωμένη την κριτική: «Είσαι πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Έχεις ένα πάρα πολύ ωραίο σώμα. και πολύ σέξι πόδια και γλουτούς και μηρούς, αλλά τα είδαμε όλα βρε κοπέλα μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα. Το φανταζόμουν ότι δεν φοράς κάτι από κάτω. Αλλά δεν περίμενα όντως να μην φοράς τίποτα!»

«Κάτι φοράω!», απάντησε η Jayla. «Το εσώρουχο σου… ε, άμα δεν φορούσες και αυτό!», απάντησε γελώντας η Ιωάννα.

Δείτε ακόμα: Η Jayla-J από Θεσσαλονίκη κολάζει το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love