Spread the love


Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας τον Eminem ως παντοτινά νέο, αλλά ο διάσημος ράπερ έχει πια μια κόρη 23 ετών, την Χέιλι Σκοτ.

Δεν ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσετε εσείς, αλλά εμείς σοκαριστήκαμε. Όχι μόνο γιατί πιστεύαμε πως ο Eminem θα έχει πάντα αυτό το πρόσωπο που μικροδείχνει, αλλά κυρίως γιατί δεν περιμέναμε ότι σε αυτή την ηλικία θα έχει μια κόρη αυτής της ηλικίας. Σας μπερδέψαμε; Φταίει το σοκ. Ας το πάρουμε από την αρχή.

Ο Eminem είναι ένας πολύ διάσημος ράπερ κι ένας από τους καλύτερους που έχουν υπάρξει σε αυτό το είδος μουσικής. Τη μουσική του την ακούμε από τα τέλη του ’90, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται τουλάχιστον μια εικοσαετία στο κουρμπέτι. Κανονικά δεν θα έπρεπε να μας ξαφνιάζει, αλλά είναι πλέον 46 ετών. Μια ηλικία που δεν τον λες με τίποτα μεγάλο.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό όμως είναι ότι ο Eminem έχει μια κόρη 23 ετών, την Χέιλι Σκοτ. Έγινε μπαμπάς πολύ μικρός και είναι πολύ κοντά ηλικιακά με την κόρη του. Τα μισά της χρόνια έχει σήμερα. Η Χέιλι έχει πάρει αρκετά χαρακτηριστικά από τον μπαμπά της, αλλά διά της ατόπου επαγωγής, αυτή η ομορφιά πρέπει να έχει έρθει από τη μαμά Κίμπερλι-Αν Σκοτ.



Spread the love