Spread the love


Μαρία Κορινθίου σημαίνει χυμώδες κορμί, σημαίνει πληθωρική γυναίκα, σημαίνει απεριόριστη παραγωγή αισθησιασμού και ερωτισμού.

Η παρουσία της στο πρωτοχρονιάτικο σόου του Στην Υγειά Μας ήταν θεωρητικά ένας πόλος έλξης για το κοινό. Η Μαρία Κορινθίου όμως επέλεξε να πάει σε μια πιο «συντηρητική» εμφάνιση για τα δεδομένα της και άφησε ελεύθερο πεδίο στις υπόλοιπες κυρίες της βραδιάς για να μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Άλλωστε εκείνη έχει χορτάσει από αυτό. 9/10 φορές κλέβει την παράσταση. Κι όταν δεν το κάνει είναι γιατί η ίδια το έχει επιλέξει. Όπως και να ‘χει, ένα μικρό σύνδρομο στέρησης το έχουν πάθει οι φανατικοί θαυμαστές της, αφού μετά το καλοκαίρι στέρεψαν απότομα οι πολύ σέξι φωτογραφίες της. Επικεντρώθηκε στην θεατρική πρόκληση, άλλαξε το μαλλί της και υπήρξε ένα κενό.

Αυτό το κενό μπορεί να καλυφθεί κάπως από τη φωτογραφία που ανέβασε χθες στο Instagram. Αν και το ξανθό μαλλί δεν έχει την ίδια ευεργετική επίδραση που είχε το μελαχρινό, δεν γίνεται παρά να μείνεις με το στόμα ανοιχτό με το πόσο εύκολα παράγει sex appeal αυτή η γυναίκα. Η Μαρία Κορινθίου ξαπλώνει στον καναπέ και το ντεκολτέ της «αποδέχεται την ήττα» του από το πληθωρικό της στήθος.



Spread the love