Spread the love


Η Ασημίνα Ιγγλέζου εμφανίστηκε στα δημόσια δρώμενα με ένα και μόνο στόχο. Να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό. Και το κάνει με μεγάλη άνεση.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς. Η Ασημίνα Ιγγλέζου θέλει να κάνει όλους τους άντρες να πέφτουν στο πάτωμα με καρδιακά κι εγκεφαλικά.

Όπως το ίδιο θα προκαλέσει και στους διαχειριστές του Instagram που ίσως φάνε ώρα από την ημέρα εργασίας τους για να φτάσουν σε ένα συμπέρασμα. Αν γίνεται δεκτή η φωτογραφία της ή όχι…

Το δίλημμα μεγάλο. Η αμφιβολία υπέρ του επιτιθέμενου, δηλαδή υπέρ της Ασημίνας. Κι αυτό γιατί η τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε πριν λίγες ώρες δείχνει κάτι που βάσει κανονισμών δεν θα έπρεπε να φαίνεται.

Απλώς έχει φροντίσει να βάλει την πιο «απαλή» θολούρα που υπάρχει. Έτσι, δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι δείχνει κάτι επιλήψιμο ή όχι.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου πήρε το διάλειμμα της από τις αθλοπαιδιές για λίγες μέρες και σόκαρε το Instagram με αυτό που ανέβασε. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι, εντελώς γυμνή και με το γυμνό της στήθος να φαίνεται στην ολότητα του. Όσον αφορά την περιοχή των θηλών που το μέσο απαγορεύει να φαίνονται, η Ασημίνα κάλυψε τόσο όσο την περιοχή.

Αυτά όμως ας απασχολήσουν τους κυρίους στο Instagram. Τους υπόλοιπους τους απασχολεί αποκλειστικά η Ασημίνα.



Spread the love