Spread the love


H Εύη Δαελή aπό το «Ευτυχισμένοι Μαζί» και το «Έλα στη θέση μου» κολάζει το Instagram.

Η τηλεοπτική Φίφη, από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» κατά κόσμον Εύη Δαελή δεν θυμίζει πλέον τίποτα την έφηβη κόρη της Κατερίνας Λέχου από την επιτυχημένη κωμωδία «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Έχει μεταμορφωθεί σε μία υπέροχη παρουσία και κολάζει το Instagram με τις φωτογραφίες της.

Η Εύη Δαέλη γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 1995, στην Αθήνα, από Ελληνοαυστραλή μητέρα και Έλληνα πατέρα.

Στο κοινό έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» ως η 12χρονη Φίφη, ή αλλιώς η μικρή κόρη της Κατερίνας Λέχου. Πριν από περίπου δύο χρόνια έκανε εντύπωση ξανά μέσα από τη συμμετοχή της στο καθημερινό σίριαλ του Alpha «Έλα στην Θέση μου».

Σήμερα, η 23χρονη κοπέλα είναι μία τις πιο όμορφες νεαρές ηθοποιούς της γενιάς της. Εκτός από πανέμορφο πρόσωπο και καλλίγραμμο σώμα, η νεαρή έχει και έναν υπέροχο λογαριασμό στο Instagram.

Στο Instagram την ακολουθούν 119 χιλιάδες άνθρωποι, ενώ κάθε της ανάρτηση αποσπά χιλιάδες likes.

Την φλερτάρουν άραγε;

«Δεν με φλερτάρουν. Είναι κάτι που μου το είχαν πει και στη σχολή. Μπορεί να επιτρέπω στον άλλον να έρθει κοντά, αλλά με έναν τρόπο τού απαγορεύω να το πάει στο ερωτικό. Ωστόσο, είμαι άνθρωπος των σχέσεων και καθόλου μοναχική. Μου αρέσει να μαγειρεύω στο σπίτι και να καλώ τους φίλους μου».

Ας ρίξουμε μια γρήγορα ματιά στις πρόσφατες αναρτήσεις της:

 

View this post on Instagram

 

Χτυπάει το τηλέφωνο. Θα σας ειδοποιήσουμε. Ξανά audition, ξανά απόρριψη, ξανά τηλέφωνο. Τελικά από τις 100 δουλειές, με πήραν σε 1, αλλά είμαι ευγνώμων και πολύ τυχερή που δε σταμάτησα να προσπαθώ. Έτσι ένιωσα, όταν είδα το @whatsupcosmote , να με προκαλεί να πιστέψω σε εμένα ΤΩΡΑ, για να γεμίσει αυτοπεποίθηση το αύριο. Για αυτό και εσύ, μην σταματάς να προσπαθείς.Κάποιος θα αναγνωρίσει τον κόπο σου, εσύ πρέπει να πιστεύεις σ’ εσένα, να συμφιλιωθείς με την απόρριψη, να την κάνεις να σου δίνει δύναμη και πείσμα για να προχωράς. Και πού ξέρεις; κάποια μέρα που θα κοιτάς πίσω, μπορεί να λες ευχαριστώ σε αυτούς που σε απέρριψαν , ίσως τελικά να ήταν λίγοι για ‘σένα. #olaeinaitwra #whatsup #twramprosta #motivation #nevergiveup #keepontrying #explore #yourself #timeisticking

A post shared by evidaeliofficial (@evidaeliofficial) on

 

View this post on Instagram

 

Thanks?. #megatv

A post shared by evidaeliofficial (@evidaeliofficial) on



Spread the love