Spread the love


Στην βάση του Έβερεστ στο Νεπάλ έφθασε ο dj στην κατασκηνωτική με σκοπό να δώσει την «υψηλότερη συναυλία ηλεκτρονικής μουσικής του κόσμου».

Στην βάση του Έβερεστ στο Νεπάλ έφθασε ο dj στην κατασκηνωτική με σκοπό να δώσει την «υψηλότερη συναυλία ηλεκτρονικής μουσικής του κόσμου».

Να παίξει μουσική σε ύψος 5.830 μέτρων ετοιμάζεται να παίξει ο διάσημος Βρετανός dj Paul Oakenfold.

«Περιμένουμε με ανυπομονησία την αυριανή συναυλία. Όλος ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος εδώ», δήλωσε ο dj στο AFP τηλεφωνικά.

Για να φτάσει στην κατασκηνωτική βάση, ο Οκενφολντ περπάτησε 10 ημέρες, ενώ ο εξοπλισμός του μεταφέρθηκε με γιακ και Σέρπα.

 «Δεν θα ισχυριστώ ότι ήταν εύκολο να ανεβώ εδώ, αλλά ήταν ένα υπέροχο μακρινό ταξίδι. Αν μπορούσατε να δείτε τη θέα που έχω μπροστά μου… είναι η απόλυτη πηγή έμπνευσης!», έγραψε στο Twitter.

Η συναυλία δεν θα έχει όσο δυνατή μουσική έχει μάθε να παίζει ο Paul Oakenfold, μιας και ελλοχεύουν κίνδυνοι χιονοστιβάδων από τις αναταράξεις.

Δείτε τον Paul Oakenfold στο Facebook και το Twitter

 Το κοινό πιθανόν θα κάθεται. Ο αέρας εδώ είναι τόσο λίγος που γρήγορα θα λαχανιάσετε», είπε ο Πανζέν Τζα, dj από το Νεπάλ, που θα συνοδεύσει τον Βρετανό.

Η συναυλία είναι η πρώτη της σειράς «SoundTrek», που έχει στόχο να ταξιδέψει την ηλεκτρονική χορευτική μουσική στις πιο απομακρυσμένες και αναπάντεχες γωνιές του πλανήτη, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει για θέματα περιβάλλοντος, την αλληλεπίδραση με τις τοπικές κουλτούρες και τη βοήθεια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

  Έβερεστ   Έβερεστ   Έβερεστ   Έβερεστ
 Δείτε πληροφορίες για το Έβερεστ στο Wikipedia.org

 



Spread the love