Spread the love


Πικάντικες λεπτομέρειες για τον Πλανητάρχη

Σε πικάντικες λεπτομέρειες σχετικά με τη σeξουαλική επαφή που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε η ποpνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «Penthouse».

Μάλιστα ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τα μαλλιά του Αμερικανού προέδρου με την γνωστή πορνοστάρ να απαντάει πως «είναι αληθινά», ενώ στην επόμενη ερώτηση επί του θέματος: «Και απλά πηγαινοέρχονταν εδώ και ’κει όταν ήταν από πάνω σου;», η Ντάνιελ απάντησε: «Ναι! Είναι αληθινά» για να προσθέσει ότι κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής που είχαν ο Τραμπ έμοιαζε με «μεθυσμένο παπαγάλο».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το μέγεθος των… προσόντων του Τραμπ. «Δεν ήταν μεγάλο;» ρωτήθηκε η Ντάνιελς και η ίδια απάντησε μονολεκτικά «ναι» χωρίς να προσθέσει περισσότερα καθώς είπε ότι «δεν θέλω να ντροπιάσω κανέναν».

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν θα μιλούσε ποτέ δημόσια για τη σχέση της με τον Τραμπ αν τον Ιανουάριο δεν είχε δημοσιευθεί η είδηση ότι πήρε 130.000 δολάρια τον Οκτώβριο του 2016 από τον δικηγόρο του προέδρου των ΗΠΑ για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Τέλος η Στόρμι Ντάνιελς ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποσυρθεί από την ερωtική βιομηχανία. «Είναι μεγάλη παρεξήγηση ότι έχω αποσυρθεί. Ήμουν υποψήφια για τέσσερα βραβεία AVN φέτος. Γυρίζω μια ταινία το μήνα. Η άλλη παρεξήγηση είναι ότι είμαι πορνοστάρ γιατί είμαι ανόητη. Βρήκα πώς να βγάλω τα περισσότερα χρήματα με τη λιγότερη δουλειά» είπε χαρακτηριστικά.



Spread the love