Spread the love


H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ελένη Χαντζίδου προτιμήθηκαν από το κοινό για να μείνουν στο survivor και αποχώρησε η Χαλικιά. Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων.

Την ώρα που Χαλικιά και Χαντζίδου ήταν πάρα πολύ κοντά και η τελευταία κέρδισε στο νήμα η Σπυροπούλου ήταν από τα πρώτα λεπτά της ψηφοφορίας φανερό ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανέναν πρόβλημα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα ποσοστά της είναι τόσο μεγάλα που ανάγκασαν κάποιους από αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μέσα από το παιχνίδι να λένε πως θυμίζει Ντάνο.

Η Σπυροπούλου από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι έχει κάνει πάρα πολλές συμπάθειες όχι μόνο σε συμπαίκτες και αντίπαλους στον Αγιο Δομίνικο αλλά και στο κοινό.

Μάλιστα δεν αποκλείεται οι συμπαίκτες της να αντιληφθούν πως δεν είναι καθόλου σωστό για την τακτική τους να την βγάζουν σε ψηφοφορία για αποχώρηση καθώς μπορεί να επαναληφθούν τα περσινά όταν όλοι ήθελαν να «φάνε» τον Γιώργο Αγγελόπουλου και τελικά ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος.



Spread the love