Spread the love


Διαζύγιο για τον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) με την πιο σταθερή του κινηματογραφική του σχέση, από τις ταινίες που έχουν φέρει στα ταμεία περισσότερα από 3 δισ. δολάρια.

Έτσι, ο διάσημος Johnny Depp δεν θα εμφανιστεί σε άλλες ταινίες των «Πειρατών της Καραϊβικής», σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ο σεναριογράφος Stuart Beattie μιλώντας στην web tv της Daily Mail.

Ο σεναριογράφος είπε ότι ο χαρακτήρας του Τζακ Σπάροου είναι αξιαγάπητος και τον έκανε διάσημο τον Johnny Depp, περισσότερο από κάθε άλλη ταινία που πρωταγωνιστούσε.

Ο 55χρονος σήμερα Τζόνι Ντεπ ενσάρκωσε τον ρόλο του Captain Jack Sparrow με τεράστια επιτυχία, στα 15 χρόνια, σε πέντε ταινίες στις ταινίες της Disney, με την πιο πρόσφατη ταινία «Dead Men Tell No Tales».

Οι ταινίες απέφεραν έσοδα περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτή ήταν η πιο σταθερή επαγγελματική σχέση του Johnny Depp, αφού είχε ταυτιστεί με τους πρωταγωνιστές των ιστοριών, αλλά φαίνεται ότι ο Captain Jack Sparrow έκανε το τελικό του ταξίδι στο Μαύρο Μαργαριτάρι.

Ο Τζόνι Ντεπ μετά τους μπελάδες και τις δικαστικές διαμάχες με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερτν έχει και διαφορα προβλήματα με οικονομικούς ελέγχους που του ασκούν οι αρχές μετά από αγωγή που έχει κατατεθεί πρώην σωματοφύλακές του σχετικά με τους μισθούς και τις συνθήκες εργασίας που τους παρείχε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ.



Spread the love