Spread the love


Η μοναδική Κατερίνα Στανίση πάντα πιστή στο απαιτητικό της κοινό επέστρεψε δισκογραφικά μέσα από την νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο την Real Music κυκλοφορώντας ένα ζεϊμπέκικο με τίτλο ‘’Άλλη Γυναίκα’’ όπου γρήγορα χαρακτηρίστηκε ως τραγούδι ύμνος για την γυναίκα

Είναι η κορυφαία Ελληνίδα λαϊκή ερμηνεύτρια, μια εμβληματική φυσιογνωμία με έντονο χαρακτήρα και αμιγώς λαϊκά στοιχεία που την καθιέρωσαν στην συνείδηση του Έλληνα ως την απόλυτη τραγουδίστρια του δημοφιλέστερου είδους μουσικής της χώρας!

Η αμεσότητα της, ο χαρακτήρας της και η χαρισματική επαφή της με τον απλό κόσμο σε συνδυασμό με την ερμηνεία της βιωματικών αλλά και εμπορικών ενίοτε τραγουδιών είναι επίσης κάποια από τα χαρακτηριστικά της που την έκαναν να αναρριχηθεί έως και την κορυφή!

Ο λόγος φυσικά για την μοναδική Κατερίνα Στανίση όπου πάντα πιστή στο απαιτητικό της κοινό επέστρεψε δισκογραφικά μέσα από την νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο την Real Music κυκλοφορώντας ένα ζεϊμπέκικο με τίτλο ‘’Άλλη Γυναίκα’’ όπου γρήγορα χαρακτηρίστηκε ως τραγούδι ύμνος για την γυναίκα!

Με την σφραγίδα μιας εκ των διασημότερων στιχουργών της δημοφιλούς Ναταλίας Γερμανού και σε μουσική του ανερχόμενου Λεωνίδα Σώζου κέρδισε πολύ γρήγορα το σύνολο των ραδιοφωνικών σταθμών με την επιτυχία να αρχίζει να κάνει την εμφάνιση της!

Δείτε την στο Facebook

Γρήγορα ήρθε και η οπτικοποίηση της εν λόγω δουλειάς με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό και τον γνωστό σκηνοθέτη Νίκο Βλάχο να βάζει την δική του πινελιά στο Videoclip!

Η ανταπόκριση του συνόλου των μουσικών καναλιών και των τηλεοπτικών εκπομπών ήταν εντυπωσιακή με το τραγούδι να σκαρφαλώνει κάθε μέρα όλο και ψηλότερα κερδίζοντας μια θέση σε κανάλια όπως το Mad Greekζ και διάσημες τηλεοπτικές εκπομπές σε ΑΝΤ1,ALPHA,STAR,EPSILON,ΣΚΑΪ

Η ‘’Άλλη Γυναίκα’’ λοιπόν κερδίζει κάθε μέρα μια ακόμη θέση προς το ρετιρέ της ήδη τεράστιας και πλούσιας συλλογής της Κατερίνας Στανίση με το Videoclip να σημειώνει μεγάλα νούμερα σε προβολές στο κανάλι της Real Music στο youtube χαράζοντας έναν δρόμο επιτυχίας που έλλειπε τα τελευταία χρόνια! Απολαύστε την οπτικοποιημένη ‘’Άλλη Γυναίκα’’.

Δείτε το εδώ:

Δείτε και άλλα θέματα με νέες κυκλοφορίες τραγουδιών στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Social Media Real Music :

Facebook Page : https://www.facebook.com/RealMusicgr/

Twitter : https://twitter.com/RealMusicgr?lang=el

Instagram : https://www.instagram.com/real_music_label/



Spread the love