Spread the love


Ο Αντώνης Ρέμος αποκαλύπτει σε συνέντευξή του γιατί ακύρωσε την εμφάνισή του στην εορταστική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιζόταν στην εορταστική εκπομπή που ετοίμαζε ο Γιώργος Λιάγκα στον ΑΝΤ1 αλλά τελικά το ακύρωσε, και οι φήμες περί καβγά με τον παρουσιαστή ήταν έδωσαν και πήραν, γι αυτό ο Αντώνης Ρέμος εξήγησε τι συνέβη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Χρήστο Φερεντίνο για το ένθετο «secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Λιάγκας. Τσακωθήκατε; Τι έγινε με το show;

Δεν μπορώ να τον μαζέψω αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είναι κακό παιδί, απλώς νομίζω ότι είναι κακουργηματικά αυθόρμητος. Δεν θα κάνω το εορταστικό show, αφού φτάσαμε δύο μέρες πριν από το γύρισμα και δεν ήταν σωστά στημένο -κι εγώ δεν κάνω πρόχειρες δουλειές. Αλλά με τον Γιώργο δεν υπάρχει πρόβλημα.

Survivor vs Nomads

Το Nomads μάλλον δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ίσως δεν στήθηκε καλά. Εγώ δεν έβλεπα Survivor, αλλά ήταν παντού. Είχα και τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο, λόγω τη σχέσης του με την Παπαδοπούλου, όπου πηγαίναμε βλέπαμε Survivor. Χουντο-Survivor.

Δείτε ακόμα:

Ο Αντώνης Ρέμος απαντά στην Ελένη Βιτάλη (vid)



Spread the love