Spread the love


Κι όμως υπάρχει

Κι όμως υπάρχει ένα beach bar σε παραλία της Κύμης που ονομάζεται «4 Χοντρές» και είναι ιδιοκτησία κάποιου γνώριμου σε όσους έβλεπαν το «Μάλιστα Σεφ», αλλά και του “Έλα στην θέση μου”

Ο Αναστάσης Κολοβός έφτιαξε μαζί με την παρέα του το μπαράκι «4 Χοντρές» στην περιοχή της Κύμης, στην παραλία Αϊ Γιώργης Οξύλιθου!

Ο ίδιος έχει πει για το μπαράκι: “Λατρεύω τη θάλασσα κ τη συναναστροφή με ανθρώπους ..μ αρέσει να τους παρατηρώ να τους μελετώ. Ένα beach bar τα συνδυάζει υπέροχα κ τα δύο. Μέχρι το 2008 τα καλοκαίρια έκανα περιοδείες… […]

Μετά από κάποια χρόνια όμως αυτό άρχισε να μη με γεμίζει. Έτσι κατάλαβα πως καλοκαίρι χωρίς επαφή με θάλασσα μου δημιουργούσε θλίψη. Και ξεκίνησα με τον Γιάννη Ποντίκη αδελφικό φίλο αυτό το beach bar!”

Πώς προέκυψε αυτό το τρελό όνομα;

“Νονός είναι ένας φίλος, ο Κώστας Μ. Αθηναίος, που αλητεύαμε καλοκαίρια τετράδα μαζί με τον αδελφό μου κ τον Γιάννη. Μας καταδίωκε λοιπόν μια τετράδα γυναικών που κατά την κρίση του Κ.Μ ήταν πιο τυπωτές για τα γούστα του και κάθε φορά που μας πολιορκούσαν έλεγε: πάμε να φύγουμε ήρθαν οι 4 χοντρές.  Έτσι βγήκε ο τίτλος πριν από μια δεκαετία και κανένας κ καμιά ποτέ δεν το βρήκε σεξιστικό ή ρατσιστικό. […]

Οι «4 χοντρές» έχουν φωτογραφηθεί από χιλιάδες ανθρώπους και η κατάρα μας είναι ότι πάντα όσοι δουλεύουν είναι υπερβολικά αδύνατοι, και οι άντρες και οι γυναίκες!”

 



Spread the love