Spread the love


Η Πάολα είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας και είναι μια ηχηρή απουσία από την μεγάλη γιορτή του ελληνικού τραγουδιού, αφού όλα τα μεγάλα ονόματα παρέλασαν, εκτός από αυτή που τους γύρισε επιδεικτικά την πλάτη.

Η Πάολα είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα της νυχτερινής Αθήνα, με τεράστιες δισκογραφικές επιτυχίες, και ίσως μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες τραγουδίστριες. Κάθε της εμφάνιση σε κάθε νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται σπάει τα ταμεία.

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αν δεν υπήρχε η επιτυχία της Φουρέιρα στην Eurovision με την συμμετοχή της με τα χρώματα της Κύπρου, η Πάολα θα ήταν με διαφορά η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Πώς γίνεται όμως να απουσιάζει από τα Mad Awards μια τέτοια γυναικεία προσωπικότητα;

Πάολα

Θα σας θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν στα περσινά βραβεία Mad Awards 2017. Στη διοργάνωση εκείνη η Πάολα είχε βραβευτεί ως η Καλύτερη Ελληνίδα Καλλιτέχνιδα και μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο με την κόρη της Παολίνα.

Πάολα

Λίγες μέρες μετά την τελετή, τα βραβεία θα προβάλλονταν την τηλεόραση του Alpha, όπως είθισται τα τελευταία χρόνια.

Πάολα

Τότε ήταν που επήλθε η ρήξη ανάμεσα στην Πάολα και το Mad. Κι αυτό γιατί στο τελικό μοντάζ κόπηκε και η στιγμή της βράβευσης της, αλλά και οι δύο εμφανίσεις της επί σκηνής. Η μία με τον Γιώργο Θεοφάνους και η άλλη στο κλείσιμο της βραδιάς. Δύο εμφανίσεις για τις οποίες είχε κάνει πολλές πρόβες, και είχε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια.

Ο λόγος που συνέβη αυτό αφορούσε στην κόντρα του Mad με την δισκογραφική που βρίσκεται η Πάολα, την Panik. Μια κόντρα που φημολογείται ότι ξεκίνησε από το ότι η τραγουδίστρια δεν πήρε το δεύτερο βραβείο που είχε προσυμφωνηθεί μεταξύ τους. Ο λόγος για το βραβείο Mad Greekz που τελικά κατέληξε στη Νατάσα Θεοδωρίδου και είχε προκαλέσει αναστάτωση στα παρασκήνια. Αναστάτωση που ξεκίνησε από την ίδια την Πάολα.

Λίγες μέρες μετά την τηλεοπτική προβολή, οι αναρτήσεις της στο Instagram ήταν ενδεικτικές.



Spread the love