Spread the love


Από τα ρούχα της… βγήκα για μία ακόμα φορά η ξανθιά καλλονή και κόρη του αείμνηστου Αμερικάνου τραγουδιστή και performer Μάικλ Τζάκσον.

Ιδιαίτερα… ατίθαση είναι η κόρη του μεγαλύτερου pop star όλων των εποχών. Η Πάρις Τζάκσον διαθέτει την δική της… θεωρία για τον κόσμο και κάνει ότι… μπορεί για να το δείξει.

Μάλιστα, μερικές φορές υπερβαίνει τα… όρια, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μας… πειράζει. Ειδικά, από την στιγμή που όταν το κάνει είναι topless, τότε αυτό είναι κάτι που μας αρέσει ιδιαιτέρως.

Το τελευταίο της… χτύπημα ήρθε με αφορμή την στήριξη μιας positive body image και για τον λόγο αυτό πόζαρε… γυμνή φορώντας μόνο το εσώρουχό της.

H 19χρονη ηθοποιός και μοντέλο δημοσίευσε ακόμα μια γυμνή της φωτογραφία τον Μάιο του 2017 δείχνοντας το νέο της τατουάζ στους πάνω από 2.1 εκ followers της.

Βέβαια τον Σεπτέμβριο του 2017 μας έδειξε άλλο ένα τατουάζ που αυτή την φορά έκανε πάνω στο στήθος της. Και για να μας το αποκαλύψει χρειάστηκε να δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

 

Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσον Πάρις Τζάκσονν

 

 



Spread the love